Nederlandse Kampioenschappen

Junior Beach Circuit-finals

Strijd je met andere talenten om de rankingpunten tijdens het Junior Beach Circuit en eindig je aan het einde van het seizoen als nummer vier in jouw categorie? Dan mag je gaan strijden voor de felbegeerde hoofdprijs tijdens de Junior Beach Circuit-finals!

Doe mee en ga de strijd aan!
Lijkt het jou gaaf om deel te nemen aan dé Junior Beach Circuit-finals? Dan is het tijd om punten te verzamelen bij het Junior Beach Circuit! Je kunt samen met je beachmaatje deelnemen aan een viertal categorieën: <19, <17, <15 en <13. Eindig je uiteindelijk in de top vier van de categorie, dan hoef jij je alleen nog maar in te schrijven Junior Beach Circuit-finals zodra de inschrijving is geopend! Uiteraard maken we dit kenbaar!

Junior Beach Circuit
Zoek je beachmaatje op en schrijf je in voor het Junior Beach Circuit en hopelijk zien we je dan schitteren tijdens de Junior Beach Circuit-finals die dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 augustus!

Voor het gemak, hebben we voor de Junior Beach Circuit-finals een overzicht samengesteld met de meestgestelde vragen.

Dit jaar, mochten de coronamaatregelen zijn opgeven, vinden de Junior Beach Circuit-finals plaats op zaterdag 22 augustus op het strand van Scheveningen.

Door natuurlijk aan een aantal toernooien deel te nemen, want alleen op die manier verzamel je rankingpunten. Wij kijken vervolgens naar de beste resultaten van maximaal vier toernooien. Heb je dus maar aan twee toernooien meegedaan, dan is de kans groot dat je minder punten hebt dan spelers die aan vier toernooien meegedaan hebben. Heb je aan zes of meer toernooien meegedaan, dan vallen de minste uitslagen weg omdat de beste vier resultaten gelden. Vervolgens kun je alleen uitkomen voor de regio waarin je woont. Dit weet het systeem automatisch, dus dat hoef je niet aan te geven. Alleen in het geval dat je team bestaat uit spelers uit twee verschillende regio’s, zal een keuze gemaakt moeten worden in welke regio jullie meedoen.

Tijdens het beachseizoen moet je minimaal een keer tijdens een toernooidag van het Junior Beach Circuit samen hebben gespeeld met het beachmaatje waarmee je wilt deelnemen aan de Junior Beach Circuit-finals.

Je kunt maar aan één leeftijdscategorie deelnemen tijdens de finaledag.

Dan wordt er achtereenvolgens het volgende gehanteerd:

  • Het team met het minste aantal gespeelde toernooien tijdens het Junior Beach Circuit staat hoger in de ranking (dus een team met 60 punten behaald uit twee toernooien staat boven een team dat 60 punten heeft behaald uit vier toernooien);
  • Hebben de teams evenveel toernooien gespeeld, dan wordt gekeken welk team in de toernooi(en) waaraan jullie beiden deelnamen, gemiddeld het hoogst geëindigd is;
  • Is er dan nog een gelijke stand, dan wordt gekeken naar het team met het meeste aantal eerste plaatsen, respectievelijk tweede plaatsen etc.
  • Is er dan nog een gelijke stand, dan wordt plaatsing door middel van loting bepaald.

Dat is het zeker, want als een team van plaats een t/m vier niet kan of wil deelnemen, dan komt het eerstvolgende team op de teamranking in aanmerking voor deelname. Dus teams die in de ranking op bijvoorbeeld plaats vijf of lager staan adviseren wij om gewoon in te schrijven!

Ja. Ook voor de finaledag moet je je tegenwoordig inschrijven. Ben je niet tijdig ingeschreven, dan kun je helaas niet meedoen. Inschrijven betekent niet perse deelnemen. We kijken natuurlijk de ranking na voordat we teams toelaten.

Inschrijven kost je helemaal niets! Je verdient een gratis toegang, omdat je het gehele seizoen zo goed hebt gepresteerd.

Alle definitief toegelaten teams ontvangen korte tijd voordat de Junior Beach Circuit-finals plaatsvinden per e-mail een bevestiging van hun deelname aan de finaledag. Daarnaast sturen wij ook een handig informatieboekje toe in dezelfde e-mail.

De inschrijving sluit normaliter acht dagen voordat het toernooi plaatsvindt. In dit geval zou dat zijn op vrijdag 14 augustus, 12.00 uur. Je kunt je inschrijven via onze Toernooifinder.

Heb je nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar ons. Je kunt je vraag sturen naar jbc@nevobo.nl.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×