Nederlandse Kampioenschappen

NK Veteranen Beachvolleybal

Het NK Veteranen Beachvolleybal is het NK voor de beachvolleyballers onder ons die minimaal 35 jaar oud zijn. Kortom, dit NK is bedoeld voor dé ervaren beachvolleyballers die lid zijn van de Nevobo.

Indoor en outdoor
Ieder jaar strijden deze ervaren beachvolleyballers om die felbegeerde titel: Nederlands kampioen beachvolleybal bij de veteranen. Deze kans krijgen zij tweemaal in het jaar, namelijk bij de indoor en de outdoor editie. Ga jij de uitdaging aan?

Ervaren talent excelleert in een tweetal categorieën
Je kunt niet zonder meer deelnemen aan het NK Veteranen Beachvolleybal. We zijn namelijk op zoek naar dé ervaren beachvolleyballer en dat houdt in dat je minimaal 35 jaar jong moet zijn (voor de 70+ categorie). Dit geldt ook voor je partner waarmee je samen een potentieel kampioenskoppel vormt.

Wel kennen we een regel die deze regel iets versoepelt. Word je in het jaar dat je deelneemt aan het NK 35 jaar en is je beachpartner in dat jaar 36, dan maken we een uitzondering, zolang je maar uitkomt op 70+ en niet jonger bent dan 34 jaar.

Naast de 70+ categorie, kennen we ook de 90+ categorie. Hiervoor geldt dezelfde versoepelingsregel.

Inschrijven
Zodra de inschrijving is geopend, informeren we jou via deze pagina. Je hebt te zijner tijd de mogelijkheid om je in te schrijven voor de 70+ en de 90+ categorie, voor zowel de indoor als de outdoor editie. Totaal zijn er 12 plaatsen beschikbaar voor de indoor variant, voor zowel de heren als de dames. De outdoor variant heeft ruimte voor 16 plaatsen ook hier voor zowel de heren als de dames. Belangrijk: Om je in te kunnen schrijven moet je lid zijn van de Nevobo.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×