Hieronder vind je alle informatie over het Summer Beach Volleyball Circuit.

LET OP: Doordat er tot 1 september geen evenementen met een vergunningsplicht mogen worden georganiseerd, kan het Summer Beach Volleyball Circuit dit seizoen helaas niet op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Alle geplande edities zijn dan ook geannuleerd.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en mocht de situatie het op enig moment toelaten, wordt er gekeken naar een alternatief aanbod. Houd voor meer informatie www.nevobo.nl/corona in de gaten.

Hieronder hebben we een FAQ voor je opgesteld om antwoord te geven op de meestgestelde vragen rondom het Summer Beach Volleyball Circuit. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar beachcircuit@nevobo.nl.

Zon, strand, vrienden, feest én beachvolleybal! Dat is het Summer Beach Volleyball Circuit. Met deze ingrediënten bieden we jou en je vrienden een onvergetelijke dag tijdens één van de speelweekenden, op verschillende locaties! Doe jij mee op jouw niveau? (URL toernooifinder)

Tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit beleef jij met je vrienden een onvergetelijke, sportieve en zonovergoten dag. Ook al schijnt de zon niet, dan ben jij hét zonnetje in huis, uuh…op het strand! Door de zomerse beats op de achtergrond, bereiken jij en je beachpartner(s) een verrassend hoog niveau. Dit geldt overigens voor iedereen, daarom hebben we ook verschillende niveaus.

Ondanks dat iedereen excelleert, hebben we verschillende niveaus waarvoor jij je kunt inschrijven. Zo hebben we de categorie ‘Hoog’, ‘Midden’ en ‘Laag’. Kortom, ben je geen volleyballer? Dan hebben we een passend niveau voor jou en je vrienden, ook voor de voetballers, rugbyers, tennissers, handboogschieters, schaatsers en niet-sportende mensen onder ons. Staat jouw sport er niet tussen? Ook dan ben je welkom! (URL toernooifinder)

Overzicht niveaus vergelijkbaar met de zaalcompetitie

Categorie en niveauSamenstellingIndoor niveau NLIndoor niveau BE
2 tegen 2 HoogDames/Heren/MixEerste, tweede en derde divisieEerste, tweede en derde divisie
2 tegen 2 MiddenDames/Heren/MixPromotie-, eerste en tweede klasseEerste provinciale
2 tegen 2 LaagDames/Heren/MixLagere regioklassen en beginnersEerste, tweede en derde provinciale
3 tegen 3 RecreatiefDames/Heren1e divisie t/m lagere regioklassenEerste, tweede en derde provinciale
4 tegen 4 RecreatiefMix1e divisie t/m lagere regioklassenEerste, tweede en derde provinciale
6 tegen 6Dames/Heren1e divisie t/m lagere regioklassenEerste, tweede en derde provinciale

Niet alle samenstellingen worden bij iedere editie aangeboden. In de Toernooifinder kun je heel gemakkelijk achterhalen bij welke edities welke samenstelling wordt aangeboden door eerst Summer Beach Volleyball Circuit als Competitie te selecteren en vervolgens te kiezen voor jouw gewenste samenstelling bij Niveau.

Uiteraard bieden wij jou een geweldige Summer Beach Volleyball Circuit-ervaring, ongeacht de hoeveelheid vrienden die jij hebt weten op te trommelen voor één van onze edities. Is één beachvolleybal-partner meer dan voldoende? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om 2 tegen 2 te spelen. Speel je liever met z’n tweeën, maar vind je het sneu voor een achtergebleven vriend? Dan heb je op sommige locaties ook de mogelijkheid om 3 tegen 3 te spelen. Daarbij hebben we voor de grotere groepen (beschikbare) vrienden de mogelijkheid om 4 tegen 4 en in het laatste weekend (hyperlink Vrouwenpolder) 6 tegen 6 te spelen. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om aan een mixvariant mee te doen (man/vrouw).

Heel simpel. Je gaat naar deze pagina en daar vind je alle edities in één overzicht! Welke datum schikt jou? Schrijf je snel in.

Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner(s). Ga snel naar deze pagina en maak een account aan!

De online inschrijving sluit op de vrijdag 15.00 uur voordat het toernooiweekend van start gaat. Wil jij je aanmelden na 15.00 uur? Dan heb je de mogelijkheid om je op locatie aan te melden op de zaterdag- en zondagochtend (mits er plaats is). Aangeraden wordt om je dan uiterlijk om 09.00 uur te melden. Je betaalt dan de standaarddeelnamekosten (zie hieronder) + € 7,50 extra. Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner(s). Ga snel naar deze pagina en maak een account aan! Dit is ook het geval als je op locatie wenst in te schrijven.

De kosten voor deelname zijn afhankelijk van het aantal teamleden waarmee je speelt.

CategoriePrijs per team*Prijs laatste week
(maandag t/m vrijdag 15.00 uur)*
Prijs inschrijven op locatie*
2 tegen 2€ 32,50€ 40,00€ 47,50
3 tegen 3€ 40,00€ 50,00€ 57,50
4 tegen 4€ 45,00€ 55,00€ 62,50
Afternoon-toernooi 2 tegen 2€ 22,50€27,50€ 35,00
Afternoon-toernooi 3 tegen 3€25,00€30,00€37,50
Afternoon-toernooi 4 tegen 4€ 27,50€32,50€ 40,00

6 tegen 6

-

--

*Let op: bovengenoemde kosten voor deelname zijn onder voorbehoud van wijzigingen en inclusief BTW.

Vroegboekactie!
In de week voorafgaand aan het evenement betaal je een andere prijs dan in de periode daarvoor. Vanaf de maandag voor het evenement tot en met vrijdag 15.00 uur betaal je per team extra. Het loont dus om je op tijd en vroeg in te schrijven!

Korting?
Doe je drie inschrijvingen tegelijk, dan ontvang je 50% korting op je goedkoopste inschrijving. Je betaalt dus eigenlijk maar voor 2,5 dag beachvolleybal in plaats van drie. De korting wordt automatisch over je bestelling verrekend.

Van 8.30 uur tot uiterlijk 09.30 uur heb je de mogelijkheid om je aan te melden. Teams die na 9.30 uur, zonder bericht vooraf, nog niet zijn aangemeld, lopen het risico dat hun plaats wordt ingenomen door een ander team. Wanneer je deelneemt aan het Afternoon-toernooi, moet je aangemeld zijn voor 11.30 uur.

Het Summer Beach Volleyball Circuit wordt niet op tijd gespeeld, dus daarom is het lastig aan te geven wat de precieze tijden van het evenement zijn. Je wordt bij een standaarddag 's ochtends ingedeeld in een poule die we uiterlijk rond 9.30 uur willen laten starten. Iedereen speelt dan om één gewonnen set tegen alle teams, waarna de ochtendpoule 'klaar' is. De wedstrijdleiding neemt dan van alle categorieën en niveaus de formulieren in (of uitslagen over vanuit de Mijn Beachvolleybal app) en maakt voor de middag een herindeling. Dan speel je weer tegen alle teams om één gewonnen set. Afhankelijk van de snelheid waarmee de wedstrijden worden gespeeld kan je dus om 16.00 uur klaar zijn, maar dat kan ook 17.00 uur of soms later zijn.

Je kunt je aanmelden bij de wedstrijdleidingtent. Per categorie is er een aanmeldbalie. Vergeet niet je bevestiging van je inschrijving mee te nemen naar het strand!

Ja, dit is verplicht. Je zult namelijk je spiertjes warm moeten spelen en daarbij heb je een wedstrijdbal nodig voor het spelen van je wedstrijden.

Op het strand heeft de organisatie de beschikking over een noodnummer: 06 40 30 06 30. Dit nummer is alleen bereikbaar op zaterdag en zondag tijdens het evenement. Hier kun je naar bellen als je bijvoorbeeld te laat dreigt te komen, onverwacht ziek bent, etc. Let erop dat je via dit nummer jezelf niet kunt inschrijven!

Tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit is elke dag een aparte toernooidag. Bij aanmelding op het strand hoor je op welk veld je team in de ochtend speelt en met hoeveel teams je in de poule zit. Dit is ook inzichtelijk in de Mijn Beachvolleybal app op de dag zelf. Wanneer je als laatste arriveert van jouw poule op locatie bij de aanmeldbalie, ontvang je het telbord inclusief wedstrijdformulier. Hier staat precies op aangegeven wie wanneer moet spelen, fluiten of tellen. Wanneer je hier nog niet helemaal in thuis bent, kun je hiervoor altijd terecht bij de andere teams van je poule. Zij helpen je graag!

Naast je eigen wedstrijden fluit je ook wedstrijden tussen je tegenstanders. Alle uitslagen worden op een wedstrijdformulier bijgehouden. Na inlevering van het wedstrijdformulier worden de teams heringedeeld. Via de omroepinstallatie wordt er omgeroepen wanneer jouw middagpoule wordt gespeeld. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het voorkomen dat hierna nog halve finales en finales worden gespeeld. Deze informatie kun je op de dag zelf ook terugvinden in de Mijn Beachvolleybal app. Hiervoor moet je wel een account hebben en ingelogd zijn.

De organisatie draagt er zorg voor dat op iedere locatie professionele en gecertificeerde EHBO’ers aanwezig zijn om verwondingen en/ of blessures te behandelen. Op iedere toernooidag wordt bij de start van het toernooi omgeroepen waar de EHBO-post is ingericht. Doorgaans is de EHBO te vinden rond het Center Court.

Rondom het Center Court staan er verschillende verkoopcontainers waar je terecht kunt voor een drankje en iets lekkers. Het assortiment bestaat uit koffie, thee, fris, enkele alcoholische versnaperingen en iets lekkers zoals chips of een snoepreep. Op de meeste locaties hebben we afspraken gemaakt met een strandpaviljoen waar je terecht kunt voor een lekkere lunch.

Ja, dit kan bij de organisatiecontainer aan het Center Court. Naast ballen, verkopen we ook nog andere leuke artikelen!

Je kunt alleen met pin betalen.

Later volgt meer informatie.

Later volgt meer informatie.

Een toernooidag wordt nooit voor 11.00 uur afgelast. Zeker op de kustlocaties kan het weer per kilometer verschillen. Alleen wanneer de voorspellingen dermate slecht zijn, kan het gebeuren dat een evenement op voorhand wordt afgelast.

Als de weersomstandigheden slecht zijn (onweer, windkracht 7/8, heel veel regen, ondergelopen velden etc.), treedt het volgende protocol in werking: vanaf 7.30 uur staat de organisatie in direct contact met een weerbureau en indien aanwezig met de lokale reddingsbrigade. Met het advies van het weerbureau en, indien aanwezig, de lokale reddingsbrigade wordt besloten om wel of niet te beginnen met het toernooi of deze tot nader besluit uit te stellen. Tot uiterlijk 11.00 uur wordt bekeken of het mogelijk is om het toernooi alsnog te beginnen. Tussentijds worden de teams uiteraard voorzien van de actuele ontwikkelingen en weersvoorspellingen. Als blijkt dat er geen verbetering te verwachten valt, wordt de toernooidag afgelast.

Wanneer een toernooi wordt afgelast, krijgen de op locatie aangemelde teams de mogelijkheid om hun weekend kosteloos over te plaatsen naar een ander weekend. Wanneer dit niet mogelijk is, krijgen ze het inschrijfgeld - 7,50 euro administratiekosten teruggestort.

De medewerkers van het Summer Beach Volleyball Circuit, Nevobo, meewerkende volleybalverenigingen en sponsors zijn niet aansprakelijk voor:

  • Verwondingen en blessures die opgelopen worden tijdens en op de toernooien van het Summer Beach Volleyball Circuit.
  • Vermissing, diefstal en/of vernieling van eigendommen van deelnemers tijdens en op de toernooien van het Summer Beach Volleyball Circuit.
  • Overigens doen we er, binnen onze mogelijkheden, alles aan om deze vervelende situaties te voorkomen.

Ga naar de website van het strand of gemeente om de lokale regelgeving hieromtrent te lezen.

Op deze pagina vind je alle reglementen rondom beachvolleybal. (URL)

Op deze pagina vind je de Playersagreement. (URL)

In de periode mei tot en met september zijn we regelmatig op zoek naar zonaanbidders, terraslopers, bouwbeesten, mensen die van zand in de schoenen houden, (beach)volleyballers, sporters en gezelligheidsdieren die niet vies zijn van keihard werken. Mocht er een vacature openstaan, dan vind je deze op de site van de Nevobo.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×