Zon, strand, vrienden, feest én beachvolleybal! Dit alles komt samen bij het Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC). Met deze ingrediënten bieden we jou en je vrienden een onvergetelijke dag tijdens één van de 11 speelweekenden, op acht verschillende locaties! Doe jij mee op jouw niveau?

LET OP: Doordat er tot 1 september geen evenementen met een vergunningsplicht mogen worden georganiseerd, kan het Summer Beach Volleyball Circuit dit seizoen helaas niet op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Alle geplande edities zijn dan ook geannuleerd.

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en mocht de situatie het op enig moment toelaten, wordt er gekeken naar een alternatief aanbod. Houd voor meer informatie www.nevobo.nl/corona in de gaten.

Genieten op het strand
Tijdens het Summer Beach Volleyball Circuit kom je even helemaal los van alle gekte. De zon lacht je toe, de zomerse deuntjes laten je dansen en de mensen om je heen zorgen samen met jou voor een heerlijke sfeer! Iedere speellocatie lijkt wel omgetoverd tot Costa del Sol. Zie jij jezelf al onder het genot van een lekker drankje en hapje (verkrijgbaar bij de aanwezige horeca!) beachvolleyballen met je vrienden? Dan heten we jou van harte welkom! Schrijf je snel in voor één van de edities van het Summer Beach Volleyball Circuit!

Mijn Volleybal-account vereist
Om je in te kunnen schrijven heb je een 'Mijn Volleybal-account' nodig. Heb je nog geen 'Mijn Volleybal-account? Bekijk dan 'Mijn Volleybal-account aanmaken' hieronder.

Mijn Volleybal-account aanmaken
Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner(s). Heb je nog geen account? Maak deze aan door op onderstaande button te klikken.

Meer weten?
Wil je meer weten over het Summer Beach Volleyball Circuit? Ga dan naar onze FAQ: Alles over...

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×