Nationale Beach Competitie

Inschrijven, spelerswissel en afmelden

Hieronder lees je alle informatie over inschrijven, regels omtrent voorkeur niveau, spelerswissel en uitschrijven.

Nevobo lidmaatschap

Voor de Nationale Beach Competitie (NBC) is het verplicht lid te zijn van de Nevobo. Als je nog geen lid bent, dan kun jij je hier aanmelden. 

Nevobo account

Om je in te kunnen schrijven voor beachtoernooien heb je een Nevobo account nodig. Als je nog geen account hebt, dan kun jezelf een account aanmaken. Het aanmaken van een account brengt geen kosten met zich mee en is geheel vrijblijvend. Voor het aanmaken van een account heb jij je relatiecode nodig. Als je deze niet meer weet, kun je het best contact opnemen met de ledenadministratie van je vereniging.

Inschrijven

Per speelweek (donderdag t/m woensdag) kan één toernooi gespeeld worden, maar er kan inschreven worden voor meerdere toernooien. Omdat het team uiteindelijk voor maar één toernooi ingedeeld wordt hoeft er maar één keer inschrijfgeld betaald te worden. Inschrijven voor toernooien kan door in te loggen met je eigen account op www.zelfbeachen.nl.

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld betaald is!

Voorkeuren (speeldag)

Teams in de Ere- en Topdivisie kunnen geen voorkeur aangeven, maar worden ingedeeld op basis van hun rankingpunten.

Teams in de 1e t/m 3e divisie kunnen tijdens inschrijfproces hun voorkeur (speeldag) aangeven. Nadat de inschrijving is voltooid, kun jij je voorkeur nog wijzigen via je Persoonlijke Programma op www.zelfbeachen.nl.  In de 1e en 2e divisie kan een voorkeur opgegeven/gewijzigd worden tot uiterlijk maandag 12.00 uur. In de 3e divisie ligt de deadline op donderdag 12.00 uur.

Aan het opgeven van een voorkeur kunnen géén rechten ontleent worden!

Spelerswissel

Teams kunnen in het systeem géén spelerswissel doorvoeren. In Eredivisie t/m 2e divisie kan tot maandag 12.00 een spelerswissel doorgevoerd worden door zelf het team uit te schrijven en vervolgens een nieuw team in te schrijven. Voor de 3e divisie ligt de deadline op donderdag 12.00 uur. Het betaalde inschrijfgeld voor het uitgeschreven team wordt binnen twee weken na afloop van het toernooi automatisch teruggestort. Voor het nieuw ingeschreven team dient uiteraard inschrijfgeld betaald te worden.

Tussen maandag 12.00 uur en donderdag 15.00 uur kan een spelerswissel aangevraagd worden door een mailbericht te sturen naar beach@nevobo.nl. De vervangende speler mag in dat weekend nog niet ingedeeld zijn en het aantal rankingpunten van het nieuwe team dient hoger te zijn dan seeding 1 op het naast lagere niveau.

De reden van een spelerswissel (bijvoorbeeld blessure) hoeft niet aangegeven te worden.

Uitschrijven/afmelden

Voor alle niveaus is het tot donderdag 15.00 uur mogelijk het ingedeelde team uit te schrijven. Een van beide spelers kan dit doen op www.zelfbeachen.nl via Persoonlijk Programma. Het betaalde inschrijfgeld voor het uitgeschreven team wordt binnen twee weken na afloop van het toernooi automatisch teruggestort.

Na donderdag 15.00 uur is het niet meer mogelijk een ingedeeld team uit te schrijven. Als een team niet meer kan deelnemen, dan dient het team afgemeld te worden bij de betreffende wedstrijdleider van het toernooi. De contactgegevens staan op www.zelfbeachen.nl bij Toernooi Informatie.

Bij een afmelding na donderdag 15.00 uur wordt het inschrijfgeld niet teruggestort! 

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×