Evenementen & toernooien

Volleybaldirect Open (NOJK)

Het Volleybaldirect Open is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities en/of de landelijke divisies. Aan de best 'overall' presterende vereniging wordt de Jaap van Kasteel trofee uitgereikt.

De Volleybaldirect Open toernooidagen in seizoen 2018-2019 zijn : 

Voorronde 5 januari 2019
Halve Finale 23 februari 2019
Finale 30 maart 2019 

De finales worden gespeeld op 30 maart 2019 in de onderstaande hallen (ovb)

CMV Jeugd    Westfrieslandhal te Wognum  
C-Jeugd        De Walvis te Beverwijk   
B-Jeugd        Amerena te Amersfoort   
A-Jeugd        Topsportcentrum De Koog te Koog aan de Zaan    

Programma en uitslagen op Volleybal.nl 
De uitslagen van de Volleybaldirect Open vind je onder de teampagina van de vereniging. Klik op ‘zoeken’ rechts bovenin, type de naam van de vereniging, of het gaat om een meisjes- (M) of jongensteam (J) en de categorie (A, B, C of CMV) in (bijvoorbeeld Sliedrecht Sport JA, Zovoc JB, Krekkers MA, de Bevers MC, etc.).

Op deze manier kun je in de Nevobo competitie app ook je team toevoegen aan je favorieten, waarna jouw wedstrijden automatisch terecht komen in je online agenda. Volleybal.nl @your service!

Volleybaldirect is partner van dit grootste jeugdtoernooi van Nederland. Ook dit jaar hebben zij weer diverse mooie acties voor de deelnemende teams, zoals rugzakken, shirts en/of hoodies. Allemaal bedrukt met logo van dit seizoen voor de Volleybaldirect Open. Kijk eens op de site voor de acties.

Bekijk nevobo.nl voor de praktische informatie (voor verenigingen)

  
Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×