Sterke vrouwen
Missie, droom en kernwaarden van het Nederlands Paravolley Damesteam

Onze missie: versterken 
Dit team is zo sterk, omdat iedere speelster er op haar eigen manier aan bijdraagt. Tegelijkertijd versterken wij elkaar, als mens en als sporter, door onze deelname aan dit team. Die continue wisselwerking is een bron van kracht, van waaruit wij anderen inspireren om hun eigen talenten te gebruiken. Ons samenspel creëert kansen; onze beperking schept mogelijkheden. 

Onze droom: een medaille op het WK in eigen land
In 2018 willen we deelnemen aan het Wereldkampioenschap, dat wordt georganiseerd in Nederland. Voor die droom zetten wij letterlijk alles op het spel: onze kracht, ons doorzettingsvermogen, onze tijd en energie. Wij willen die inspanningen vertalen naar het beste paravolleybal ter wereld en bekronen met een medaille. Daarmee hopen wij anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zodat ook de wereld om ons heen er beter van wordt. 

Kernwaarden
Kracht: alle speelsters versterken het team en het team versterkt de speelsters. Wij gebruiken die fysieke en mentale kracht om sportieve resultaten te boeken op internationaal niveau. Hierdoor weten wij onze beperkingen om te buigen in een uitdaging. Onze kracht straalt af op anderen en sterkt hen in het verwezenlijken van hun eigen ambities.
 
Eigen-wijs: het leven heeft ons lessen geleerd, waaraan wij op onze eigen manier een positieve betekenis hebben gegeven. Die eigen-wijsheid draagt bij aan ons samen-werken. Wij laten onze niet begrenzen door beperkingen, maar richten onze aandacht volledig op de doelen die wij willen behalen. Wij waarderen ieders eigenheid, denken in kansen en dwingen daarmee respect af bij de mensen om ons heen.
 
Eenheid: als team vormen wij een eenheid, met iedere speelster als onmisbare schakel. Samen zijn wij meer dan de optelsom van onze afzonderlijke kwaliteiten. Wat ons bindt, is het grote plezier van samen spelen en de vastbeslotenheid om te winnen. We gáán voor het resultaat: met dat doel voor ogen bewegen wij als één lichaam en één geest in dezelfde richting.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×