Afgelopen zaterdag was het zover, het CMV Beach toernooi op het strand van Scheveningen!



Het toernooi was wederom een groot succes. De CMV’ers hebben plezier gehad tijdens het beachvolleyballen en de spetterende waterballonnen wedstrijd was door het warme weer een groot feest. De winnaars van de waterballonnen wedstrijd gingen ook nog naar huis met een opblaas strandvolleybal die gelijk gebruikt kon worden op het strand.

De winnaars van het beachvolleybal toernooi per categorie zijn:
Niveau 2&3:  Zovoc 2
Niveau 5:      Beach Team Haaglanden
Niveau 6:      FC Spongebob

Team Zovoc 2 ging ook nog naar huis met de beker voor het mooiste Zandkunstwerk. Ze zijn druk bezig geweest en uiteindelijk gaf het logo van Zovoc wat verwerkt was in het kunstwerk de doorslag.

Om de dag met zijn allen af te sluiten mochten niet alleen de winnaars maar alle deelnemers meedoen aan de Meet and Greet met de toppers van Beachvolleybal Team Nederland! Na de handtekeningensessie en het fotomoment hebben sommigen nog even een balletje met de drie toppers overgespeeld. 

Als laatste konden er nog wedstrijden in het beachstadion worden gekeken maar er werd natuurlijk ook nog even lekker in de zee gezwommen want dat hadden alle beachers inmiddels wel verdiend met het warme weer.

De organisatie bedankt alle CMV’ers en hun ouders voor hun deelname en het begeleiden van de wedstrijden tijdens deze zonnige en heerlijke stranddag. Volgend jaar gaan we proberen er met zijn allen een nog groter spektakel van te maken!

www.volleybal.nl/cmvbeach

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn