Bekijk hier hoe wij onze dromen gaan behalen! 

Van 1 t/m 3 december speelden wij de Bronze Nations League in Caen (Frankrijk) en wonnen goud!

De droom naar de Paralympische Spelen
Los Angeles 2028. Twaalf mannen in Oranje pakken lopen in een karavaan van sporters achter een fakkel aan. De glimlach op hun gezicht is niet weg te denken. Cameraflitsen, gejoel en wuivende handen is het enige wat ze zien en horen in het grote stadion. Datgene waarvan zij altijd al gedroomd hebben, is werkelijkheid geworden: deelname aan de Paralympische Spelen van Los Angeles in 2028.

De zitvolleybalmannen dromen over deelname aan de Paralympische Spelen in Los Angeles in 2028. Dit is niet alleen een droom, maar ook zeker hét doel. Een doel wat niet gemakkelijk is, aangezien zij een aantal prominente zitvolleyballanden voorbij moeten streven. Hiervoor is naast de aanwezige topsportmentaliteit het trainen en spelen op een hoger niveau noodzakelijk. Interlands, trainingskampen en de ontwikkeling van spelers en coaches dragen hier aan bij.

De droom verder dan de Paralympische Spelen
De zitvolleybalmannen (Paravolley Heren NL) staan voor meer dan sport alleen, hun droom gaat verder dan de Paralympische Spelen. Naast de sportieve missie heeft het team ook maatschappelijke missies.

Programma 2022 en verder