Bekijk hier hoe wij onze dromen gaan behalen! 

De droom naar de Olympische Ringen
Parijs 2024. Twaalf mannen in Oranje pakken lopen in een karavaan van sporters achter een fakkel aan. De glimlach op hun gezicht is niet weg te denken. Cameraflitsen, gejoel en wuivende handen is het enige wat ze zien en horen in het grote stadion. Datgene waarvan zij altijd al gedroomd hebben, is werkelijkheid geworden: deelname aan de Paralympische Spelen van Parijs in 2024.

De zitvolleybalmannen dromen over deelname aan de Paralympische Spelen in Parijs in 2024. Dit is niet alleen een droom, maar ook zeker hét doel. Een doel wat niet gemakkelijk is, aangezien zij een aantal prominente zitvolleyballanden voorbij moeten streven. Hiervoor is naast de aanwezige topsportmentaliteit het trainen en spelen op een hoger niveau noodzakelijk. Interlands, trainingskampen en de ontwikkeling van spelers en coaches dragen hier aan bij.

De droom verder dan de Olympische Ringen
De zitvolleybalmannen (Paravolley Heren NL) staan voor meer dan sport alleen, hun droom gaat verder dan de Olympische Ringen. Naast de sportieve missie heeft het team ook maatschappelijke missies.

Programma

  • WK in China, mei 2022
  • Dutch Tournament in Assen, 1 t/m 3 juli 2022
  • Golden Nations League, data nog niet bekend
  • EK in Servië, 2023

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×