Op deze pagina verwijzen we je graag naar de spelregels die van toepassing zijn op de verschillende beachvolleybalcompetities en -toernooien.

Spelregels Nationale Beach Competitie (NBC) en Junior Beach Circuit (JBC)
De standaard beachvolleybalspelregels zijn van toepassing op de Nationale Beach Competitie en het Junior Beach Circuit. Deze kun je raadplegen via onderstaande button!

Fluiten van wedstrijden
Zowel voor de Nationale Beach Competitie als het Junior Beach Circuit kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om een wedstrijd in jouw poule te fluiten. Deze spelregels komen dan mogelijk goed van pas. Alleen op Ere- en Topdivisie niveau wordt standaard een scheidsrechter toegewezen.

Spelregels Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC)
De spelregels die van toepassing zijn op het Summer Beach Volleyball Circuit wijken in een aantal opzichten af van de standaard spelregels. De spelregels voor het Summer Beach Volleyball Circuit kun je raadplegen via onderstaande button!

Fluiten van wedstrijden
Bij het Summer Beach Volleyball Circuit kan het voorkomen dat je gevraagd wordt om een wedstrijd te fluiten. Met deze spelregels bij de hand ben je in een mum van tijd een heuse scheidsrechter.