Beachvolleybal spelen op jouw niveau? Dat kan! We hebben voor ieder niveau en alle leeftijden een geweldig aanbod voor het spelen van beachvolleybal, van competitie tot losse beachvolleybaltoernooien. Lijkt het je leuk om beter te worden in beachvolleybal en wil je daarvoor trainen? Veel verenigingen bieden beachvolleybal aan, zodat je in de zomermaanden aan je skills kunt werken. Liever zelf aan de slag met beachvolleybal? Ook kun je natuurlijk zelf je beachvolleybal erbij pakken en op het strand een balletje spelen. Beachvolleybal is voor iedereen!

Ontdek het beachvolleybalaanbod voor de zomer!
Lijkt het jou leuk om op je eigen niveau beachvolleybaltoernooien te spelen? Dat komt goed uit! Voor alle niveaus en leeftijdscategorieën hebben wij een mooi aanbod.

Vind jouw volleybalclub met de Verenigingszoeker!
Of je nu graag een top beach-, zit- of zaalvolleyballer wil worden of gewoon voor je plezier wil spelen, het 'clubgevoel' kan een positieve bijdrage leveren aan jouw volleybalbeleving. Het is belangrijk om te volleyballen bij een vereniging waar jij je thuis voelt, waar je kunt leren en plezier kunt maken.

Wij helpen je graag met het vinden van de club die bij jou past! Bekijk onze Verenigingszoeker voor al het volleybalaanbod in Nederland.

Play Volleybal in de zomermaanden: Play Beachvolleybal!
Weet jij al hoe gaaf volleybal is? Of wil je dit graag aan je omgeving laten zien? Bekijk en deel dan snel onderstaande video!

Voor ouders: ‘Wat volleybal betekent voor kinderen’
Wil je als ouder weten waarom volleybal echt een sport is voor jouw kind? Bekijk dan onderstaande visual waarin kinderen vertellen wat volleybal voor hun betekent!

Infographic ouders LR

Jeugdfonds Sport & cultuur: iedereen kan meedoen!
Wil je graag volleyballen, maar lukt het thuis niet om de contributie te betalen? Dan is Jeugdfonds Sport & Cultuur er om jou te helpen. Lees er meer over op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Complete volleybalaanbod
Wil jij meer weten over het complete volleybalaanbod? Maak dan gebruik van onderstaande buttons!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×