Op zoek naar een leuke teamsport? Dan is volleybal iets voor jou! Van hoog niveau tot gewoon gezellig een balletje slaan en van zit- tot beachvolleybal: binnen het volleybal zijn er genoeg mogelijkheden voor iedereen!

Vind jouw volleybalclub met de Verenigingszoeker!
Of je nu graag een topvolleyballer wil worden of gewoon voor je plezier wil spelen, het 'clubgevoel' kan een positieve bijdrage leveren aan jouw volleybalbeleving. Het is belangrijk om te volleyballen bij een vereniging waar jij je thuis voelt, waar je kunt leren en plezier kunt maken.

Wij helpen je graag met het vinden van de club die bij jou past! Bekijk onze Verenigingszoeker voor al het volleybalaanbod in Nederland.

Play Volleybal!
Weet jij al hoe gaaf volleybal is? Of wil je dit graag aan je omgeving laten zien? Bekijk en deel dan snel onderstaande video!

Check ook de gave video voor beachvolleybal!

Voor ouders: ‘Wat volleybal betekent voor kinderen’
Wil je als ouder weten waarom volleybal echt een sport is voor jouw kind? Bekijk dan onderstaande visual waarin kinderen vertellen wat volleybal voor hun betekent!

Infographic ouders LR

Jeugdfonds Sport & cultuur: iedereen kan meedoen!
Wil je graag volleyballen, maar lukt het thuis niet om de contributie te betalen? Dan is Jeugdfonds Sport & Cultuur er om jou te helpen. Lees er meer over op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Complete volleybalaanbod
Wil jij meer weten over het complete volleybalaanbod? Maak dan gebruik van onderstaande buttons!

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×