Hieronder vind je een overzicht met daarin de meest gestelde vragen die van toepassing zijn op alle beachvolleybalcompetities en -toernooien van de Nevobo. Ook verwijzen we je vanuit deze pagina naar de competitie- en toernooispecifieke FAQ's van de Nationale Beach Competitie (NBC), het Junior Beach Circuit (JBC) en Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC).

Specifieke vragen beachvolleybal Nevobo
Mocht je een competitie- of toernooispecifieke vraag hebben, denk aan: 'Waar vind ik de spelregels van het Summer Beach Volleyball Circuit?', dan verwijzen we je graag middels de onderstaande buttons naar de competitie- en toernooispecifieke FAQ's. Onder de buttons vind je de meestgestelde vragen die betrekking hebben op het gehele aanbod van de Nevobo.

Je kunt je heel gemakkelijk inschrijven via onze Toernooifinder. Mocht je nog niet weten welke competitie bij je past, dan helpen we je in de Toernooifinder verder.

Je kunt alle toernooien vinden in onze Toernooifinder. Deze kun je heel gemakkelijk filteren op competitie en niveau. Zo zie je alle toernooien van de competitie in één overzicht.

In onze Toernooifinder helpen we je graag verder!

Voor zowel de Nationale Beach Competitie, het Junior Beach Circuit als het Summer Beach Volleyball Circuit heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt voor zowel jouzelf als je beachpartner(s). Graag verwijzen we je naar onze pagina Mijn Beachvolleybal voor meer uitleg en de voordelen.

Om je in te schrijven voor de Nationale Beach Competitie heb je ook een lidmaatschap nodig van de Nevobo. Klik hier voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Nevobo.

Met een Mijn Volleybal-account krijgt je toegang tot Mijn Beachvolleybal. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je op gemakkelijke wijze in te schrijven voor een van onze toernooien, krijg je toegang tot jouw eigen programma en zie je jouw plek op de ranking. Ook kun je binnen Mijn Beachvolleybal je voorkeuren aanpassen indien je deelneemt aan de Nationale Beach Competitie.

Mijn Beachvolleybal is jouw persoonlijke beachvolleybalomgeving. Hierin kun je zien welke plek jij inneemt met je beachpartner in de ranking en zie je jouw persoonlijke programma. Voor meer uitleg over Mijn Beachvolleybal klik hier.

Nationale Beach Competitie
Voor algemene vragen over de Nationale Beach Competitie kun je terecht bij Henk Steeghs, competitieleider Nationale Beach Competitie. Je kunt hem bereiken via e-mail: beach@nevobo.nl.

Specifieke vragen beachvolleybaltoernooi
Mocht het gaan om een toernooispecifieke vraag? Zoek dan het specifieke toernooi op waarover je een vraag hebt in de Toernooifinder. Voor de contactgegevens van de Promotor en Organisator kijk je bij de Algemene informatie van het betreffende toernooi en heb je een vraag voor de Wedstrijdleiding of scheidsrechter, kijk dan bij Toernooi informatie.

Junior Beach Circuit
Voor algemene vragen over het Junior Beach Circuit kun je terecht bij Henk Steeghs, competitieleider Junior Beach Circuit. Je kunt hem bereiken via e-mail: jbc@nevobo.nl.

Summer Beach Volleyball Circuit
Op het strand heeft de organisatie de beschikking over een noodnummer: 06 40 30 06 30. Dit nummer is alleen bereikbaar op zaterdag en zondag tijdens het evenement. Hier kun je naar bellen als je bijvoorbeeld te laat dreigt te komen of niet kunt komen. Let erop dat je via dit nummer jezelf niet kunt inschrijven!

Op de dag zelf kun je ook altijd langslopen bij de wedstrijdleiding om je vraag te stellen. Mocht je overige vragen hebben en ben je niet op locatie? Stuur dan een e-mail naar: beachcircuit@nevobo.nl.

Op deze pagina vind je alle reglementen rondom beachvolleybal.

Op deze pagina vind je de Playersagreement.