Hier vind je alle informatie over het Junior Beach Circuit!

UPDATE coronavirus voor Belgische beachvolleyballers
Wegens het aangescherpte reisadvies mogen wij helaas géén bezoekers toelaten vanuit de provincie Antwerpen. Uiteraard krijgen de beachvolleyballers die zich hebben ingeschreven, maar hierdoor niet kunnen komen, hun inschrijfgelden retour gestort. Zij worden per e-mail op de hoogte gebracht voor de verdere afwikkeling.

Beachvolleyballers die uit een andere Belgische provincie komen zijn op dit moment welkom in Scheveningen. Hierbij gelden uiteraard wel de gebruikelijke coronarichtlijnen.

Hieronder hebben we een FAQ voor je opgesteld om antwoord te geven op de meestgestelde vragen rondom het Junio Beach Circuit! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Henk Steeghs (Competitieleider Junior Beach Circuit van de Nevobo) via jbc@nevobo.nl. Hij helpt je graag verder.

Coronavirus - regels Junior Beach Circuit
Tijdens deze zomer zijn er een aantal extra zaken om rekening mee te houden. Hieronder in het kort welke zaken dit zijn:

  • Het is belangrijk om goed te kijken bij de toernooi informatie hoe laat je verwacht wordt.
  • Iedere deelnemer dient een (beach)tentje mee te nemen, zodat bij regen ook de 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Uiteraard geldt hiervoor, wanneer je niet uit hetzelfde gezin komt, dat je beide een (beach)tentje dient mee te nemen. Uiteraard is dit afhankelijk van je leeftijd. Bekijk hiervoor de richtlijnen vanuit het RIVM. Daarbij heb je ook een droge plek voor je tas, want deze ruimte kunnen wij je helaas niet bieden op locatie.
  • Een ieder zorgt voor eigen ontsmettingsmiddel.
  • Ieder team draagt zorg voor een eigen beachvolleybal.
  • Volg de aanwijzingen op die door de aanwezige begeleiding worden gegeven.

Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de talentvolle jeugd! Vanaf begin juli heb jij de mogelijkheid om samen met jouw beachmaatje in jouw regio te schitteren in het zand. Ga jij de uitdaging aan om beachvolleybalkampioen te worden? Schrijf je dan snel in!

Samen met je beachmaatje kun je deelnemen aan het Junior Beach Circuit in jouw leeftijdscategorie. Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

Categorie

In kalenderjaar 2020 ben je:

<13

niet ouder dan 12 jaar

<15

niet ouder dan 14 jaar

<17

niet ouder dan 16 jaar

<19

niet ouder dan 18 jaar

Word jij beachkampioen van jouw regio?

Heb jij je beachmaatje gevonden? Dan kun je via onze Toernooifinder op zoek gaan naar één van de edities van het Junior Beach Circuit!

De Junior Beach Circuit-kalender is een overzicht met alle locaties en data, inclusief onderscheid in leeftijdscategorie. Je vindt de kalender hier. Om je in te schrijven voor één van de edities ga je naar onze Toernooifinder.

De woensdag, 12.00 uur, voordat het speelweekend plaatsvindt.

Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner. Ga snel naar deze pagina en maak een account aan!

Teams kunnen in het systeem geen spelerswissel doorvoeren. Als deelnemer kun je een spelerswissel doorvoeren door jouw team uit te schrijven en vervolgens een opnieuw in te schrijven. Dit moet je doen voor woensdag 12.00 uur. Het inschrijfgeld wordt binnen 2 weken automatisch teruggestort. Voor het nieuw ingeschreven team dient uiteraard wel opnieuw inschrijfgeld betaald te worden.

Voor alle niveaus is het tot woensdag 12.00 uur mogelijk om het ingedeelde team uit te schrijven voor het desbetreffende toernooi. Een van beide spelers kan dit doen via het 'Persoonlijk Programma' in de Mijn Beachvolleybal-omgeving. Het betaalde inschrijfgeld voor het uitgeschreven team wordt binnen 2 weken automatisch teruggestort.

Na woensdag 12.00 uur is het niet meer mogelijk een ingedeeld team uit te schrijven. Als een team niet meer kan deelnemen, dan dient het team afgemeld te worden bij de betreffende wedstrijdleider van het toernooi. Ga naar het betreffende toernooi in jouw persoonlijke omgeving en bekijk de contactgegevens bij Toernooi informatie.

Bij een afmelding na woensdag 12.00 uur wordt het inschrijfgeld niet teruggestort!

De ranking vind je op deze pagina. Succes met het verzamelen van de punten om jouw en je maatje te kronen tot beachkampioen van jouw regio!

Als het slecht weer is, kan het voor komen dat we het toernooi moeten afgelasten. In ons weerprotocol vertellen we je meer over de stappen die wij ondernemen.

Ga naar de website van het strand of gemeente om de lokale regelgeving hieromtrent te lezen.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×