Hier vind je alle informatie over het Junior Beach Circuit!

Hieronder hebben we een FAQ voor je opgesteld om antwoord te geven op de meestgestelde vragen rondom het Junio Beach Circuit! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Henk Steeghs, competitieleider Junior Beach Circuit van de Nevobo, via jbc@nevobo.nl. Hij helpt je graag verder.

Kalender 2024
De kalender vind je nu in de Toernooifinder. Bekijk het ook in de nieuwe Mijn Beachvolleybal app en schrijf je direct in!

Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de jeugd! Vanaf mei heb jij de mogelijkheid om samen met jouw beachmaatje in jouw regio te schitteren in het zand. Ga jij de uitdaging met leeftijdsgenoten? Schrijf je dan snel in via de nieuwe Mijn Beachvolleybal app! Lees er meer over en download! Ook vind je het aanbod in de Toernooifinder.

Samen met je beachmaatje kun je deelnemen aan het Junior Beach Circuit in jouw leeftijdscategorie. Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

Categorie

Op de dag van het toernooi ben je:

<13

niet ouder dan 12 jaar

<15

niet ouder dan 14 jaar

<17

niet ouder dan 16 jaar

<19

niet ouder dan 18 jaar

Word je bijvoorbeeld op maandag 15 mei 15 jaar dan mag je op zaterdag 13 mei nog deelnemen aan de leeftijdscategorie <15 jaar en de rest van het seizoen in de leeftijdscategorie <17 jaar.

Heb jij ook zin om te beachvolleyballen tegen andere toppers van jouw leeftijd? Schrijf je dan snel in via de Mijn Beachvolleybal app. Download 'm nu! Ook vind je het aanbod in de Toernooifinder.

Heb jij je beachmaatje gevonden? Dan kun je via onze Mijn Beachvolleybal app op zoek gaan naar één van de edities van het Junior Beach Circuit! Ook vind je het aanbod in de Toernooifinder. De kosten bedragen € 10,- per team, dus maar € 5,- per persoon!

Het complete aanbod waarvoor jij je kunt inschrijven is nu te vinden in onze Mijn Beachvolleybal app en in de Toernoofinder!

Donderdag om 12.00 uur, voordat het speelweekend plaatsvindt.

Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner. Ga snel naar deze pagina en maak een account aan! Je hebt géén Nevobo-lidmaatschap nodig om je in te schrijven.

Voor alle niveaus is het tot donderdag 12.00 uur mogelijk om het ingedeelde team uit te schrijven voor het desbetreffende toernooi. Een van beide spelers kan dit doen via het 'Persoonlijk Programma' in de Mijn Beachvolleybal-omgeving op volleybal.nl (binnen jouw 'Persoonlijk Programma' heb je de mogelijkheid om te kiezen voor 'Bekijk volledig programma', hier vind je ook de mogelijkheid 'uitschrijven'), maar dit kan ook heel gemakkelijk gedaan worden in de Mijn Beachvolleybal app via Mijn programma of via de slider op de overzichtspagina. Klik hiervoor op jouw inschrijving om vervolgens de mogelijkheid tot uitschrijven te zien.

Het betaalde inschrijfgeld voor het uitgeschreven team wordt binnen 2 weken automatisch teruggestort.

Na donderdag 12.00 uur is het niet meer mogelijk een ingedeeld team uit te schrijven. Als een team niet meer kan deelnemen, dan dient het team afgemeld te worden bij de betreffende wedstrijdleider van het toernooi. Ga naar het betreffende toernooi in jouw persoonlijke omgeving en bekijk de contactgegevens bij Toernooi informatie.

Bij een afmelding na donderdag 12.00 uur wordt het inschrijfgeld niet teruggestort!

Teams kunnen in het systeem geen spelerswissel doorvoeren. Als deelnemer kun je een spelerswissel doorvoeren door jouw team uit te schrijven en vervolgens een opnieuw in te schrijven. Dit moet je doen voor donderdag 12.00 uur. Het inschrijfgeld wordt binnen 2 weken automatisch teruggestort. Voor het nieuw ingeschreven team dient uiteraard wel opnieuw inschrijfgeld betaald te worden.

Ga hiervoor naar Mijn Nevobo. Hiervoor gebruik je dezelfde gegevens als voor Mijn Beachvolleybal. Vervolgens onderneem je de volgende stappen:

  1. Log in op Mijn Nevobo
  2. Klik op 'Mijn gegevens'
  3. Onder 'Adresgegevens' zie je 'Financieel' staan. Klik hierop en klik vervolgens op 'Facturen'

Hier zie je jouw financiële historie. Wil je meer details zien? Klik dan op het vergrootglas om meer inzage te krijgen in jouw (terug)betalingen.

De ranking vind je op deze pagina. Ook vind je de ranking in de Mijn Beachvolleybal app bij Rankings. Succes met het verzamelen van de punten! Mocht jij je in willen schrijven voor de Nationale Beach Competitie of het NK Jeugd Beachvolleybal, dan kun je deze punten wellicht goed gebruiken!

De afgelopen jaren bleek het steeds lastiger te zijn voldoende deelnemers voor de Junior Beach Circuit-finals te krijgen. Daarom is besloten om de finals te vervangen voor een groot toernooi aan het einde van de zomer in het midden van het land.

Het NK Jeugd Beachvolleybal blijven we wel gewoon organiseren. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je in via de Mijn Beachvolleybal app of de Toernooifinder.

Als het slecht weer is, kan het voor komen dat we het toernooi moeten afgelasten. In ons weerprotocol vertellen we je meer over de stappen die wij ondernemen.

Ga naar de website van het strand of gemeente om de lokale regelgeving hieromtrent te lezen.