Word jij de volgende Nederlands kampioen beachvolleybal? Ga dan de strijd aan met jouw leeftijdsgenoten tijdens het NK Jeugd Beachvolleybal.

Aan het NK Jeugd Beachvolleybal, waar vorig jaar maar liefst 180 teams aan deelnamen, kan iedereen meedoen in zijn of haar categorie. In uitzonderlijke gevallen, wanneer er meer dan 64 inschrijvingen zijn per categorie, wordt er gekeken naar de rankingpunten. Het NK Jeugd Beachvolleybal wordt gespeeld in vijf categorieën die voor zowel de jongs als de meisjes gelden: <21, <19, <17, <15 en <13 jaar. Per categorie kunnen maximaal 64 teams deelnemen. Ben jij een van die teams?

Hoog niveau, ieder jaar weer
Dat Nederland veel beachtalent heeft rondlopen is wel te zien tijdens dit Nederlands Kampioenschap. Velen die deelnemen aan dit evenement strijden tijdens het zomerseizoen tegen senioren op derde divisie- of zelfs tot Eredivisieniveau.

Ga jij voor dé hoofdprijs van het zomerseizoen?
Ga jij de uitdaging aan om gekroond te worden tot Nederlands kampioen beachvolleybal? Mooi! Houd deze pagina goed in de gaten, want zodra de inschrijving open gaat, heb je hier de mogelijkheid om je in te schrijven.

NK Jeugd Beachvolleybal 2021
Het NK Jeugd Beachvolleybal vindt normaliter eind augustus plaats. Zodra er meer bekend is, vind je hier meer informatie.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×