Hier vind je jouw ranking, programma en profielgegevens! Benieuwd naar wat allemaal kunt doen in de Mijn Beachvolleybal-omgeving, zoals uitschrijven en voorkeuren aanpassen, en wat je ervoor nodig hebt om er gebruik van te kunnen maken? Klik dan op Meer informatie hieronder.

Meer informatie

Log in om hier je persoonlijke profiel, programma en ranking te bekijken

Inloggen

Mijn Beachvolleybal
Graag vertellen we je meer over Mijn Beachvolleybal, wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot Mijn Beachvolleybal en de voordelen van Mijn Beachvolleybal.

Mijn Beachvolleybal is jouw persoonlijke beachvolleybalomgeving. Hierin kun je zien welke plek jij inneemt met je beachpartner in de ranking en zie je jouw Persoonlijk programma.

Om toegang te krijgen tot je eigen Mijn Beachvolleybal heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Deze kun je hier aanmaken.

In de omgeving Mijn Beachvolleybal, bij Persoonlijk programma, heb je de mogelijkheid om je uit te schrijven en je voorkeuren, uitgezonderd de Nationale Beach Competitie, Ere- en Topdivisie, te wijzigen.

Uitschrijven
Iedere competitievorm, Nationale Beach Competitie, Junior Beach Circuit en het Summer Beach Volleyball Circuit kent een uiterlijk uitschrijfmoment. Hieronder sommen we ze op:

  • Nationale Beach Competitie: donderdag 15.00 uur
  • Junior Beach Circuit: woensdag 12.00 uur
  • Summer Beach Volleyball Circuit: vrijdag 15.00 uur

Toernooivoorkeur aanpassen Nationale Beach Competitie
Neem je deel aan de Nationale Beach Competitie, dan heb je bij je Persoonlijk programma ook de mogelijkheid om je voorkeur voor een specifiek toernooi te wijzigen. Ere- en Topdivisie is hiervoor uitgesloten.

Alles over...
Wil je meer weten over het uitschrijven, voorkeuren aanpassen en alle overige zaken? Check dan hieronder de FAQ's van het beachvolleybalaanbod van de Nevobo.

Alles over de Nationale Beach Competitie
Alles over het Junior Beach Circuit

Alles over het Summer Beach Volleyball Circuit

Met Mijn Beachvolleybal krijg je alles te zien wat jij nodig hebt als beachvolleyballer. Je ziet je Persoonlijk programma, waar je de mogelijkheid hebt om je inschrijvingen te raadplegen, je voorkeuren kunt aanpassen én je uitschrijving kunt regelen. Benieuwd naar jouw positie in de ranking, zowel individueel als in teamverband? Raadpleeg dan Mijn ranking! Voor al je resultaten, check je Mijn profiel. Ook kun je daar je foto wijzigen.

Maar dit is niet alles. Met Mijn Beachvolleybal krijg je toegang tot de nieuwe Mijn Beachvolleybal-app die binnenkort wordt gelanceerd.

Mijn Beachvolleybal-app
Met de binnenkort te lanceren Mijn Beachvolleybal-app heb je straks onder andere de mogelijkheid om je in te schrijven voor één van onze beachvolleybalcompetities & -toernooien, kun je jouw wedstrijdprogramma inzien, kun je nauwlettend je concurrenten in de gaten houden, heb je de mogelijkheid om de resultaten van jouw wedstrijden digitaal door te geven aan de wedstrijdleiding en lees je het laatste nieuws over beachvolleybal!

Binnenkort volgt meer informatie!

Terug naar boven

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×