Mijn Beachvolleybal

Hier vind je jouw ranking, programma en profielgegevens! Benieuwd naar wat Mijn Beachvolleybal oplevert en wat je ervoor nodig hebt? Klik dan op 'Meer informatie'.

Meer informatie

Log in om hier je persoonlijke profiel, programma en ranking te bekijken

Inloggen

UPDATE coronavirus voor Belgische beachvolleyballers
Wegens het aangescherpte reisadvies mogen wij helaas géén bezoekers toelaten vanuit de provincie Antwerpen. Uiteraard krijgen de beachvolleyballers die zich hebben ingeschreven, maar hierdoor niet kunnen komen, hun inschrijfgelden retour gestort. Zij worden per e-mail op de hoogte gebracht voor de verdere afwikkeling.

Beachvolleyballers die uit een andere Belgische provincie komen zijn op dit moment welkom in Scheveningen. Hierbij gelden uiteraard wel de gebruikelijke coronarichtlijnen.

Mijn Beachvolleybal
Graag vertellen we je meer over Mijn Beachvolleybal, wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot Mijn Beachvolleybal en de voordelen van Mijn Beachvolleybal.

Mijn Beachvolleybal is jouw persoonlijke beachvolleybalomgeving. Hierin kun je zien welke plek jij inneemt met je beachpartner in de ranking en zie je jouw persoonlijke programma. Neem je deel aan de Nationale Beach Competitie? Dan heb je hier ook de mogelijkheid om je voorkeur voor een specifiek toernooi te wijzigen.

Om toegang te krijgen tot je eigen Mijn Beachvolleybal heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Deze kun je hier aanmaken.

Met Mijn Beachvolleybal krijg je alles te zien wat jij nodig hebt als beachvolleyballer. Je ziet je persoonlijke programma, jouw persoonlijke ranking en heb je de mogelijkheid, indien je deelneemt aan de Nationale Beach Competitie, om je voorkeur voor een toernooi waarvoor jij je hebt ingeschreven te wijzigen. Maar dit is niet alles. Met Mijn Beachvolleybal krijg je toegang tot de nieuwe Mijn Beachvolleybal-app die binnenkort wordt gelanceerd.

Mijn Beachvolleybal-app
Met de binnenkort te lanceren Mijn Beachvolleybal-app heb je straks onder andere de mogelijkheid om je in te schrijven voor één van onze beachvolleybalcompetities & -toernooien, kun je jouw wedstrijdprogramma inzien, kun je nauwlettend je concurrenten in de gaten houden, heb je de mogelijkheid om de resultaten van jouw wedstrijden door te geven aan de wedstrijdleiding en lees je het laatste nieuws over beachvolleybal!

Binnenkort volgt meer informatie!

Terug naar boven

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×