2024 wordt een belangrijk jaar voor de TeamNL Lange Mannen. Volleyball World heeft het speelschema voor de Volleyball Nations League 2024 bekendgemaakt. In mei en juni spelen de Lange Mannen twaalf belangrijke wedstrijden in de race om een ticket voor de Olympische Spelen in Parijs.

De TeamNL Lange Mannen starten het seizoen in Turkije. Na vier wedstrijden in Antalya, waaronder één tegen aanvoerder van de wereldranglijst Polen, reist Oranje af naar Ottawa (Canada) en Manila (Filipijnen).

We vinden de TeamNL Lange Mannen op dit moment terug op de dertiende plek op de wereldranking. Om een ticket voor Parijs te bemachtigen, zal het team moeten stijgen naar de negende plek. Een moeilijke, maar geen onmogelijke taak. Meer informatie over het kwalificatieproces vind je hier.

Alles live
Ziggo Sport zendt alle 12 wedstrijden van de TeamNL Lange Mannen live uit. Alle wedstrijden zijn te zien op het open kanaal van Ziggo Sport (kanaal 14) of op het open etalagekanaal van Ziggo (kanaal 13). De wedstrijden op Ziggo kunnen ook los worden gekocht en bekeken via Pay Per View.

Mochten de mannen zich plaatsen voor de VNL Finals, dan worden deze beslissende wedstrijden uiteraard ook live uitgezonden op één of meerdere Ziggo Sport kanalen. 

Alternatief
Voor volleyballiefhebbers zonder Ziggo abonnement is er een (betaald) alternatief om alle VNL duels te volgen: het platform Volleyball TV van wereldvolleybalbond FIVB.

DatumTijd (NL)WedstrijdLocatieTe zien op
22 mei16.00uNederland - SloveniëAntalya, TurkijeZiggo Sport
23 mei19.00uTurkije - NederlandAntalya, TurkijeZiggo Sport
24 mei19.00uNederland - PolenAntalya, TurkijeZiggo Sport
26 mei19.00uBulgarije - NederlandAntalya, TurkijeZiggo TV + ZS Tennis
5 juni22.30uServië - NederlandOttawa, CanadaZiggo Sport 
6 juni17.00uCuba - NederlandOttawa, CanadaZiggo Sport 
7 juni22.30uFrankrijk - NederlandOttawa, CanadaZiggo TV + ZS Tennis
9 juni17.00uItalië - NederlandOttawa, CanadaZiggo Sport 
18 juni09.00uNederland - BraziliëManila, FilipijnenZiggo Sport
20 juni09.00uIran - NederlandManila, FilipijnenZiggo Sport
21 juni13.00uNederland - JapanManila, FilipijnenZiggo TV + ZS Tennis
22 juni09.00uCanada - NederlandManila, FilipijnenZiggo Sport