Lijkt het jou leuk om op jouw niveau beachvolleybal te spelen? Dat komt goed uit! We hebben voor ieder niveau en alle leeftijden een geweldig aanbod voor beachvolleybal, van competitie tot losse beachvolleybaltoernooien. Ook bieden veel verenigingen beachvolleybal aan, zodat je in de zomermaanden, naast het spelen van toernooien en/of competitie, ook lekker kunt trainen! Liever zelf aan de slag met beachvolleybal? Ook dat kan. Zoek je beachvolleybal op en ga met je vrienden naar het strand! Ontdek snel alle mogelijkheden voor een zomer vol beachvolleybal.

Om je in te kunnen schrijven voor een of meerdere toernooien is een Mijn Volleybal-account vereist. Om je in te kunnen schrijven voor de Nationale Beach Competitie is naast een Mijn Volleybal-account ook een Nevobo-lidmaatschap vereist.

Junior Beach Circuit
Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de jeugd! Ieder jaar heb jij vanaf begin mei de mogelijkheid om samen met jouw beachmaatje in jouw regio te schitteren op het zand. Met jou deelname verzamel je rankingpunten die je wellicht goed kunt gebruiken om deel te nemen aan de Nationale Beach Competitie of het NK Jeugd Beachvolleybal!

We kennen bij het Junior Beach Circuit vier categorieën: <19, <17, <15 en <13 jaar. Ga jij de uitdaging aan?

Nationale Beach Competitie
De Nationale Beach Competitie is de beachvolleybalcompetitie van Nederland op hoog niveau! De beachvolleyballers die deelnemen aan de competitie spelen op derde divisie tot en met Eredivisie-niveau. Iedereen kan deelnemen op derde divisie niveau, maar om deel te nemen aan de competitie op tweede divisie tot en met Eredivisie-niveau moet je eerst voldoende punten hebben behaald. Kortom, lijkt het je leuk om in de zomer te strijden voor promotie naar hogere divisies en misschien zelfs de Eredivisie? Dan is de Nationale Beach Competitie echt iets voor jou en je beachpartner.

Summer Beach Volleyball Circuit
Zon, strand, vrienden, feest én beachvolleybal! Dat is het Summer Beach Volleyball Circuit. Met deze ingrediënten bieden we jou en je vrienden een onvergetelijke dag! Bij het Summer Beach Volleyball Circuit doe je niet mee aan een competitie, maar strijd je om de dagprijzen! Je hebt de mogelijkheid om je op verschillende niveaus in te schrijven: Starters, Intermediate en Champions, waarbij het niveau Champions gelijkstaat aan derde divisieniveau. Ook kun je in verschillende teamsamenstellingen deelnemen. Zo kun je 2 tegen 2 spelen, maar ook 3 tegen 3, 4 tegen 4 en 6 tegen 6. Dus heb je nog nooit een beachvolleybal aangeraakt of ben je juist een beachvolleyballer die lekker een dagje weg wil én lijkt het je leuk om met je beachmaatje(s), man, vrouw of mixed, deel te nemen? Dan zien we je graag bij één van de edities!

Vind jouw beachvolleybalvereniging met de Verenigingszoeker!
Of je nu graag een topbeachvolleyballer wil worden of gewoon voor je plezier wil spelen, het 'clubgevoel' kan een positieve bijdrage leveren aan jouw volleybalbeleving. Het is belangrijk om te volleyballen bij een vereniging waar jij je thuis voelt, waar je kunt leren en plezier kunt maken.

Wij helpen je graag met het vinden van de club die bij jou past! Bekijk onze Verenigingszoeker voor al het aanbod in Nederland.

De Mijn Beachvolleybal app voor jou!
Met je Mijn Beachvolleybal app op jouw telefoon kan jouw beachvolleybalseizoen beginnen. Of je nu een beachvolleyballer bent, een ouder of groot fan, de Mijn Beachvolleybal app biedt alles wat jij nodig hebt; van inschrijven tot aan het checken van het laatste beachvolleybalnieuws. Download de Mijn Beachvolleybal app nu!

Alles over…
Meer weten over het beachvolleybalaanbod? Check dan de FAQ’s van het Junior Beach Circuit, de Nationale Beach Competitie en het Summer Beach Volleyball Circuit.

Alles over het Junior Beach Circuit
Alles over de Nationale Beach Competitie
Alles over het Summer Beach Volleyball Circuit

Jeugdfonds Sport & cultuur: iedereen kan meedoen!
Wil je graag beachvolleyballen, maar lukt het thuis niet om de contributie te betalen? Dan is Jeugdfonds Sport & Cultuur er om jou te helpen. Lees er meer over op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×