Lijkt het jou leuk om op jouw niveau beachvolleybal te spelen? Dat komt goed uit! We hebben voor ieder niveau en alle leeftijden een geweldig aanbod voor beachvolleybal, van competitie tot losse beachvolleybaltoernooien. Ook bieden veel verenigingen beachvolleybal aan, zodat je in de zomermaanden, naast het spelen van toernooien en/of competitie, ook lekker kunt trainen! Liever zelf aan de slag met beachvolleybal? Ook dat kan. Zoek je beachvolleybal op en ga met je vrienden naar het strand! Ontdek snel alle mogelijkheden voor een zomer vol beachvolleybal.

Om je in te kunnen schrijven voor een of meerdere toernooien is een Mijn Volleybal-account vereist. Om je in te kunnen schrijven voor de Nationale Beach Competitie is naast een Mijn Volleybal-account ook een Nevobo-lidmaatschap vereist.

Junior Beach Circuit
Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de jeugd! Ieder jaar heb jij vanaf begin mei de mogelijkheid om samen met jouw beachmaatje in jouw regio te schitteren op het zand. Met jou deelname verzamel je rankingpunten die je wellicht goed kunt gebruiken om deel te nemen aan het NK Jeugd Beachvolleybal!

We kennen bij het Junior Beach Circuit vier categorieën: <19, <17, <15 en <13 jaar. Ga jij de uitdaging aan?

Nationale Beach Competitie
De Nationale Beach Competitie is de beachvolleybalcompetitie van Nederland op hoog niveau! De beachvolleyballers die deelnemen aan de competitie spelen op derde divisie tot en met Eredivisie-niveau. Iedereen kan deelnemen op derde divisie niveau, maar om deel te nemen aan de competitie op tweede divisie tot en met Eredivisie-niveau moet je eerst voldoende punten hebben behaald. Kortom, lijkt het je leuk om in de zomer te strijden voor promotie naar hogere divisies en misschien zelfs de Eredivisie? Dan is de Nationale Beach Competitie echt iets voor jou en je beachpartner.

Summer BeachLife Circuit
Tijdens het Summer BeachLife Circuit kom je even helemaal los van alle gekte. De zon lacht je toe, de zomerse deuntjes laten je dansen en de mensen om je heen zorgen samen met jou voor een heerlijke sfeer! De speellocatie lijkt wel omgetoverd tot Costa del Sol. Zie jij jezelf al onder het genot van een lekker drankje en hapje (verkrijgbaar bij de aanwezige horeca!) beachvolleyballen met je vrienden? Dan heten we jou van harte welkom deze zomer!

Vind jouw beachvolleybalvereniging met de Verenigingszoeker!
Of je nu graag een topbeachvolleyballer wil worden of gewoon voor je plezier wil spelen, het 'clubgevoel' kan een positieve bijdrage leveren aan jouw volleybalbeleving. Het is belangrijk om te volleyballen bij een vereniging waar jij je thuis voelt, waar je kunt leren en plezier kunt maken.

Wij helpen je graag met het vinden van de club die bij jou past! Bekijk onze Verenigingszoeker voor al het aanbod in Nederland.

De Mijn Beachvolleybal app voor jou!
Met je Mijn Beachvolleybal app op jouw telefoon kan jouw beachvolleybalseizoen beginnen. Of je nu een beachvolleyballer bent, een ouder of groot fan, de Mijn Beachvolleybal app biedt alles wat jij nodig hebt; van inschrijven tot aan het checken van het laatste beachvolleybalnieuws. Download de Mijn Beachvolleybal app nu!

Lid van de Nevobo - beachvolleyballeden en individuele leden
Word lid van de de grootste en leukste volleybalfamilie van Nederland, zodat jij:
- kunt deelnemen aan de Nationale Beach Competitie op Ere- t/m derde divisieniveau.*
- de sport helpt aan nog meer slagkracht: hoe groter de Nederlandse volleybalcommunity, hoe meer impact we kunnen maken;
- kunt profiteren van de kortingen die je als Nevobo-lid krijgt op tickets voor (inter)nationale wedstrijden en de aanbiedingen van onze partners en sponsoren.

*Wil jij je inschrijven voor één van de toernooien van de Nationale Beach Competitie, maar heb je nog geen lidmaatschap? Houd rekening met een verwerkingstijd van circa drie werkdagen. Na verwerking ontvang je van ons je relatiecode en kun jij je inschrijven via de Toernooifinder op volleybal.nl. Meer informatie over het aangaan van een lidmaatschap om te beachvolleyballen vind je in de FAQ op volleybal.nl.

Alles over…
Meer weten over het beachvolleybalaanbod? Check dan de FAQ’s van het Junior Beach Circuit, de Nationale Beach Competitie en het Summer BeachLife Circuit.

Alles over het Junior Beach Circuit
Alles over de Nationale Beach Competitie
Alles over het Summer BeachLife Circuit

Jeugdfonds Sport & cultuur: iedereen kan meedoen!
Wil je graag beachvolleyballen, maar lukt het thuis niet om de contributie te betalen? Dan is Jeugdfonds Sport & Cultuur er om jou te helpen. Lees er meer over op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Live

20.30u: Frankrijk - Nederland (oefeninterland TeamNL Lange Mannen)

Kijk hier gratis mee!