De Toernooifinder biedt jou de mogelijkheid om je in te schrijven voor jouw favoriete beachvolleybalcompetitie of -toernooi, de uitslagen te bekijken en het programma in te zien. Ook als fan kun je de uitslagen en programma's via de Toernooifinder bekijken. Dit alles en nog meer kan ook in de nieuwe Mijn Beachvolleybal app! Download 'm nu in de stores. Voordat jij je kunt inschrijven wil je eerst weten hoe de Toernooifinder werkt, welke beachvolleybalcompetitie en/of toernooi bij je past en daarbij ook wat je ervoor nodig hebt om je in te kunnen schrijven. Hiervoor klik je op 'Meer informatie'. Weet je hoe de Toernooifinder werkt en heb je al een Mijn Volleybal-account? Dan kun je direct aan de slag.

Meer informatie

Selecteer een datum
Locatie
Competitie
Niveau
Geslacht
25 mei - 26 mei
Sportpark "Harrie Derks" - Budel
NBC
25 mei - 26 mei
Sportcentrum Valkenhuizen - Arnhem
NBC
25 mei - 26 mei
X TU Delft - Delft
NBC
25 mei
Sporthal De Basis - Sliedrecht
NBC
26 mei
Timios Beach - Boskoop
NBC
01 juni - 02 juni
De Beachvolleybalschool - Den Haag
NBC
01 juni - 02 juni
Beach Tilburg - Tilburg
NBC
01 juni - 02 juni
Beachpark Emmen - Emmen
NBC
08 juni - 09 juni
08 juni - 09 juni
Beach Tilburg - Tilburg
NBC
08 juni - 09 juni
Beach Volley Club Groningen - Groningen
NBC
08 juni - 09 juni
Beach Arena - Harderwijk
NBC
08 juni - 09 juni
Beach Center Zutphen - Warnsveld - Zutphen
NBC
15 juni - 16 juni
15 juni
Sportpark De Vijfhoek - Zaandam
NBC
15 juni
Copakadijk - Werkendam
NBC
15 juni
zwembad Kromme Rijn - Utrecht
NBC
15 juni - 16 juni
Beachclub Huizen - Huizen
NBC SBLC
16 juni
Beach Sports Leudal - Horn
NBC
16 juni
Spirit@beach - Rosmalen
NBC
22 juni - 23 juni
Beachclub Huizen - Huizen
NBC SBLC
22 juni - 23 juni
Sportpark De Dijk - Dordrecht
NBC
22 juni - 23 juni
Beachlocatie AVO Rebelle - Dieren
NBC
23 juni
Beach Center Zutphen - Warnsveld - Zutphen
NBC
29 juni - 30 juni
The Sunset - Ameland
SBLC NBC
29 juni - 30 juni
Marktplein - Almelo
NBC
29 juni - 30 juni
De Sporthoek - Bergschenhoek
NBC
30 juni
Sportpark Heemstee - Purmerend
NBC
30 juni
LVV Beach - Lopik
NBC
06 juli - 07 juli
Campus Amersfoort - Amersfoort
NBC
 
 
Meer

Toernooifinder
Graag vertellen we je meer over de werking van de Toernooifinder. Voordat je hier goed gebruik van kunt maken, moet je eerst weten waar je uit kunt kiezen en wat je hiervoor nodig hebt.

We hebben verschillende competities in ons beachvolleybalaanbod, namelijk de Nationale Beach Competitie, het Junior Beach Circuit en het Summer Beach Volleyball Circuit. Graag lichten we deze alledrie toe, zodat jij de juiste keuze kunt maken in de Toernooifinder.

Nationale Beach Competitie
De Nationale Beach Competitie is de beachvolleybalcompetitie van Nederland op hoog niveau! De beachvolleyballers die deelnemen aan de competitie spelen op derde divisie tot en met Eredivisie-niveau. Iedereen kan deelnemen op derde divisie niveau, maar om deel te nemen aan de competitie op tweede divisie tot en met Eredivisie-niveau moet je eerst voldoende punten hebben behaald. Kortom, lijkt het je leuk om in de zomer te strijden voor promotie naar hogere divisies en misschien zelfs de Eredivisie? Dan is de Nationale Beach Competitie echt iets voor jou en je beachpartner.

Junior Beach Circuit
Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de jeugd! Vanaf begin mei heb jij de mogelijkheid om samen met jouw beachmaatje in jouw regio te schitteren op het zand. Met jou deelname verzamel je rankingpunten die je wellicht goed kunt gebruiken om deel te nemen aan de Nationale Beach Competitie of het NK Jeugd Beachvolleybal!

We kennen bij het Junior Beach Circuit vier categorieën: <19, <17, <15 en <13 jaar. Ga jij de uitdaging aan?

Summer Beach Volleyball Circuit
Zon, strand, vrienden, feest én beachvolleybal! Dat is het Summer Beach Volleyball Circuit. Met deze ingrediënten bieden we jou en je vrienden een onvergetelijke dag! Bij het Summer Beach Volleyball Circuit doe je niet mee aan een competitie, maar strijd je om de dagprijzen! Je hebt de mogelijkheid om je op verschillende niveaus in te schrijven: Starters, Intermediate en Champions, waarbij het niveau Champions gelijkstaat aan derde divisieniveau. Ook kun je in verschillende teamsamenstellingen deelnemen. Zo kun je 2 tegen 2 spelen, maar ook 3 tegen 3, 4 tegen 4 en 6 tegen 6. Dus heb je nog nooit een beachvolleybal aangeraakt of ben je juist een beachvolleyballer die lekker een dagje weg wil én lijkt het je leuk om met je beachmaatje(s), man, vrouw of mixed, deel te nemen? Dan zien we je graag bij één van de edities!

Om je in te kunnen schrijven, heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Heb je nog geen Mijn Volleybal-account? Maak deze dan snel aan. Dit geldt bij inschrijving ook voor je beachpartner(s). We raden je aan om bij je beachpartner(s) eerst na te gaan of hij of zij al een account heeft. Anders kun je de inschrijving helaas niet voltooien.

Voordelen Mijn Volleybal-account
Naast dat je met een Mijn Volleybal-account de mogelijkheid hebt om je in te schrijven voor één van de vele toernooien, zijn er nog meer voordelen. Graag vertellen we je meer over de voordelen van het hebben van een Mijn Volleybal-account op onze pagina Mijn Beachvolleybal.

Aanvullend voor de Nationale Beach Competitie
Voor de Nationale Beach Competitie (NBC) is het verplicht lid te zijn van de Nevobo. Als je nog geen lid bent, dan kun jij je hier aanmelden. Dit geldt ook voor je beachpartner.

De toernooifinder: dé tool voor inschrijven, resultaten en programma!
(Let op: je hebt een Mijn Volleybal-account nodig om in te kunnen schrijven)

Stap 1

Voer een geschikte datum in voor jou en je beachpartner(s). Ben je op zoek naar de resultaten of het programma? Dan voer je de datum in van het toernooi die jij zoekt.

Stap 2

Kies vervolgens de 'Competitie' waaraan je wilt deelnemen of waarvan jij de resultaten of programma wilt inzien.

Stap 3

Na iedere stap worden automatisch de toernooien weergegeven. Staat jou gewenste competitie ertussen? Dan hoef je enkel op het toernooi te klikken om verder te gaan in het inschrijfproces of om inzage te krijgen in de resultaten of het programma die jij zocht.

Wil je meer weten over de verschillende competities die wij aanbieden? Klik dan op de beachvolleybalcompetities waarover jij meer wilt weten:

Nationale Beach Competitie

Junior Beach Circuit

Summer Beach Volleyball Circuit

Terug naar boven