Lijkt het jou leuk om het op te nemen tegen andere talentvolle beachvolleyballers tijdens de zomer van 2022? Zodra de inschrijving voor seizoen 2022 is geopend kun jij je hier met je maatje(s) inschrijven!

Hét Junior Beach Circuit biedt jou dé ultieme mogelijkheid om met je beachpartner te schitteren in het zand tegen andere beachvolleybaltoppers. We hebben verschillende leeftijdscategorieën waaraan je kunt deelnemen! Zo kun je meedoen aan het Junior Beach Circuit onder 19, onder 17, onder 15 én onder 13 jaar.

Weet jij al met wie in de zomer van 2022 wilt schitteren op het zand? Klasse, houd dat gevoel vooral vast! Zodra de inschrijving is geopend, kun jij je op deze pagina inschrijven.

Aanbod 2022
Naar verwachting kun jij je vanaf maart of april 2022 weer inschrijven voor een zomer vol beachvolleybal. Houd hiervoor www.volleybal.nl en de socials van Junior Beach Circuit goed in de gaten.

Mijn Volleybal-account vereist
Om je in te kunnen schrijven heb je een 'Mijn Volleybal-account' nodig. Heb je nog geen 'Mijn Volleybal-account? Bekijk dan 'Mijn Volleybal-account aanmaken' hieronder.

Mijn Volleybal-account aanmaken
Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner. Heb je nog geen account? Maak deze aan door op onderstaande button te klikken.

Meer weten?
Wil je meer weten over het Junior Beach Circuit? Ga dan naar onze FAQ: Alles over...

Live

20.00 uur: Supercup Dames

Kijk hier mee naar Sliedrecht Sport vs. Apollo 8

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×