Algemene informatie

Toernooigegevens

Plaats
Schoorl
Datum
Za 25 juni 2022 - Zo 26 juni 2022

Organisator

Naam
Nevobo SBVC

Promotor

Naam
Nevobo SBVC

Locatiegegevens

Adres (centercourt)
Heereweg 332
1871 GM Schoorl
Routeomschrijving

Algemene informatie

Catering

De catering op Schoorl wordt geregeld door Multitosti. Bij Multitosti kun je terecht voor de lekkerste tosti’s, maar tijdens dit evenement zullen ze het gehele assortiment uitbreiden, zodat je voor alle soorten drankjes en hapjes bij ze terecht kunt.

Prijzengeld

Er is geen prijzengeld, maar elke winnaar van 2x2 krijgt een uniek Champ of the Sand shirt. Hoe tof is dat! Daarnaast is er voor het gehele podium natuurlijk ook een prijs. Zien we jou terug als Champ of the Sand?

Overnachting

Het is uiteraard mogelijk om te overnachten op verschillende locaties in de buurt. Met een overnachting kan je gewoon 2 dagen achter elkaar op het strand volleyballen. Is dit niet superleuk? Lekker een heel weekend beachvolleyballen!

Speelwijze

Tijdens het toernooi wordt er over het algemeen gespeeld voor 1 gewonnen set. In een enkele poule zal dit een best of 3 zijn. Mocht dit het geval zijn, wordt dit van tevoren gemeld. Meld je aan voor 9:30. In de beachvolleybalapp komt het wedstrijdschema te staan. Hier staan tijden aangegeven, dit zijn echter richtlijnen. Zodra een wedstrijd is afgelopen, dan begint de volgende. Wel kun je via de app zien wanneer je voorgaande wedstrijd afgelopen is. Daardoor kun je rustig genieten van je hapje of drankje. Geen ruimte voor haast en stress dus.

Wij zijn voornemens om stipt 10 uur te beginnen met e eerste wedstrijden. Ben je te laat, laat het ons weten via de mail of noodnummer (0640300630). Doe je dit voor 10 uur, dan zorgen we dat je nog mee kunt doen. Na 10 uur kun je helaas niet meer meedoen.
 

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×