Op deze pagina vind je alle handige informatie over de ticketverkoop van het CEV EK Beachvolleybal 2024! Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mail naar info@ekbeachvolleybal.nl.

Via deze link kan je tickets kopen voor de verschillende steden, dagen en sessies.

De eerste opzet van het programma is hier te vinden! Het exacte speelschema wordt bekend na de loting, die eind juni zal plaatsvinden. Dan weten we ook welke Nederlandse teams in welke stad spelen. Meer info hierover volgt binnenkort!

Bekijk hier de ticketprijzen. Alle ticketprijzen zijn incl. 9% btw en de orderfee is incl. 21% btw.

Ja, kids tickets zijn beschikbaar voor het CEV EK Beachvolleybal 2024. Deze tickets zijn te vinden op de tweede pagina in de shop. Per sessie kunnen er maximaal vier kids tickets aangeschaft worden en deze dienen in combinatie met een volwassen ticket besteld te worden.

Mindervalide tickets zijn niet via de ticketshop te koop, maar hiervoor kan je een mail sturen naar info@ekbeachvolleybal.nl. Geef in de mail aan voor welke dag, sessie en locatie je graag een mindervalide ticket wil bestellen. De prijs voor mindervalide tickets is hetzelfde als de reguliere tickets op de desbetreffende dag/sessie/locatie.

In Arnhem is het mogelijk om een skybox ticket aan te schaffen. Met een skybox ticket heb je toegang tot je eigen privéruimte met uitzicht op het veld. De skybox is voor maximaal zes personen en geeft alleen toegang tot de skybox en niet tot de tribune of het balkon. De kosten voor een skybox zijn gebaseerd op de volledige capaciteit (6 personen) van de skybox. Je kunt met minder personen in je skybox blijven, maar je betaalt het bedrag voor de hele skybox. In de skybox is er geen hospitality aanwezig.

In Arnhem is het mogelijk om een balkon ticket aan te schaffen. Bovenop de skyboxen wordt een balkon gebouwd. Met een balkon ticket heb je alleen toegang tot het balkon (niet tot de tribune en de skyboxen) en vanuit daar heb je uitzicht op het veld. Op het balkon is geen hospitality aanwezig.

Tickets worden uiterlijk 2 weken voor het evenement verstuurd naar het e-mailadres waarnaar de bevestigingsmail verstuurd is.

Het kan gebeuren dat je je per e-mail gestuurde ticket(s) niet meer kunt terugvinden. Je kunt dan gebruikmaken van de mogelijkheid om ze opnieuw te laten versturen. Gebruik hiervoor deze link.

Bij de ticketcontrole wordt jouw e-ticket op veilige wijze gecontroleerd. Door middel van scanners wordt het ticket gescand. Dit kan zowel uitgeprint of als e-ticket vanuit de mail (zet dan de helderheid van het scherm op maximaal). Er zijn medewerkers aanwezig voor assistentie.

De organisatie van het CEV EK Beachvolleybal 2024 neemt helaas geen tickets retour.

Het kan gebeuren dat je per ongeluk een ticket hebt gekocht voor de verkeerde dag. Controleer daarom altijd voor het betalen je bestelling. Mocht dit toch gebeuren, dan kan je een mail sturen naar info@tigsports.nl.

De organisatie van het CEV EK Beachvolleybal 2024 verkoopt geen parkeertickets. Het is mogelijk om te parkeren op de officiële parkeerplaatsen – of garages van de gemeente Den Haag, Apeldoorn en Arnhem.

Mocht je met meer dan 20 personen naar het CEV EK Beachvolleybal 2024 komen, dan kan je jouw groepsreservering sturen naar info@ekbeachvolleybal.nl. Geef in jouw aanvraag de volgende informatie door:

 • Naam groep
 • T.a.v.
 • Ticket type (regulier / balkon / skybox)
 • Aantal kids tickets (kids tickets van 4 t/m 12 jaar)
 • Aantal volwassen tickets (13 jaar of ouder)
 • Datum en sessie / locatie
 • Factuurgegevens
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Land
  • Emailadres (waar factuur naartoe kan)
  • VAT Nummer (indien aanwezig)
 • Contactgegevens
Facebook X WhatsApp LinkedIn