Beach mee in de grootste competitie van Nederland!

Beach mee in de grootste competitie van Nederland!

Een nieuwe zomer, een nieuwe editie van de grootste en leukste beachvolleybalcompetities van Nederland: het Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC) en het Junior Beachcircuit (JBC).

Het SBVC is voor iedereen van 19 jaar en ouder. Het grootste en populairste circuit van Nederland  telt 15 speelweekenden en daarmee 29 toernooidagen. En of je nu één keer meespeelt of de hele competitie meedraait, het kan op jouw niveau.  

Voor een aantal SBVC-toernooien kun je je inmiddels inschrijven, de rest volgt snel. En ben je nog op zoek naar een teamgenoot, dan kun je via de SBVC-kanalen op zoek.  

Ben je tussen de 12 en 18 jaar, dan kun je je beachskills showen binnen het Junior Beachcircuit. Het JBC kent vier leeftijdscategorieën (tot 13, 15, 17 en 19 jaar) en omvat 70 toernooien. Deze worden door het hele land georganiseerd, door clubs en andere beachpartijen. Ook binnen het JBC geldt dat je zo vaak kunt meedoen als je zelf wilt.  

Zin gekregen in het beachseizoen? Save your beach volleyball date(s)! Surf voor het SBVC naar Beachvolley.nl, voor de JBC kalender en de inschrijving voor het JBC (vanaf € 17,50) klik je hier

Houd de online kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, onder andere wanneer je kunt inschrijven (SBVC: Facebook / Twitter / Instagram  en JBC: Facebook / Instagram)
Happy to see you @ the beach!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×