BEACHFEST: bezoek het EK en speel zelf!

BEACHFEST: bezoek het EK en speel zelf!

Tijdens het EK Beachvolleybal organiseert Barefoot Beach Camps een week vol beachvolleybalevents op het strand van Scheveningen: Rabobank BEACHFEST. Het vindt plaats van 14 tot 22 juli bij The Hague Beach Stadium. Eventorganisator Mila Jonker legt uit waarom: ‘Het EK is natuurlijk erg tof om te gaan kijken. Maar echte beachers, willen ook zelf spelen! Daarom organiseren we deze week vol beachevents. Je kunt er trainen met internationale coaches, gave toernooien spelen en natuurlijk organiseren we een mooie beachparty!‘

Officieel side-event
BEACHFEST is officieel een side-event van het EK Beachvolleybal. Samen met promotor TIG Sports hebben we een programma gemaakt dat heel goed aansluit bij de wedstrijden in de verschillende steden. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciale dagtrip naar Rotterdam, waar we eerst het zitvolleybal bezoeken en dan met de watertaxi naar de SS Rotterdam varen voor het beachen. Hoe vet is dat?

De komende jaren gaan we het evenement verder ontwikkelen tot een traditie op het Scheveningse strand. Nu maken we nog de verbinding met het EK dat in het Zuiderpark plaatsvindt, maar onze droom is dat een topsportevent vast onderdeel wordt van ons concept.  Want hoe cool is het om na je eigen training direct het stadion in te duiken om te zien hoe er op topniveau gespeeld wordt?

Programma
In de ochtenden zijn er trainingen bij The Hague Beachstadium. Dit jaar hebben we o.a. het sterkste team uit Groot-Brittanië die komen coachen. In de middagen zijn er toernooien, clinics, organiseren we dagtrips naar andere speelsteden en bezoeken we uiteraard het EK in de Sportcampus. We sluiten de week af met de Beachparty in het beachstadion.

Kaartverkoop
Inschrijven voor trainingen, clinics en toernooien, maar ook de kaartjes voor het EK bezoek in Den Haag, Utrecht en Rotterdam kan allemaal via onze site www.beachfest.nl

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×