Katja Stam en Raïsa Schoon hebben hun poule gewonnen op de Beach Pro Tour Finals in Doha en zijn daarmee direct door naar de halve finale, die morgen gespeeld wordt. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn als tweede geëindigd en spelen vanavond om 18.00 uur de kwartfinale tegen George/Andre uit Brazilië.

Met drie overwinningen uit vier wedstrijden zijn Katja Stam en Raïsa Schoon poulewinnaar geworden. Dit levert een rechtstreekse plek in de halve finale op. Daarin treffen ze morgenmiddag om 14.00 uur (Nederlandse tijd) de winnaar van de kwartfinale tussen twee Amerikaanse duo’s: Nuss/Kloth en Hughes/Cheng. Die kwartfinale wordt vandaag om 17.00 uur gespeeld.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen werden tweede in hun poule en strijden vanavond in de kwartfinale voor een plek in de volgende ronde. Tegenstander is het team dat derde werd in Poule A: George/Andre uit Brazilië. Het duo staat vierde op de wereldranglijst, één plek onder Brouwer/Meeuwsen, en won recentelijk het Elite 16-toernooi in Uberlandia. De kwartfinale begint om 18.00 uur en is live te volgen op Volleyballworld.tv en ViaPlay.

Programma

Dag

Tijd (NL)

Teams

zaterdag 28 januari

18.00 u

George/Andre (BRA) - Brouwer/Meeuwsen

zondag 29 januari

12.00 u

Stam/Schoon - TBD


Bekijk ook eens

Live

Wie blijft er in de race voor de Nationale Beker?

Kijk hier mee!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×