Christiaan Varenhorst herstelt van een rugblessure en is voorlopig uit de roulatie. Het laat zich nog moeilijk voorspellen wanneer de 32-jarige beachvolleyballer terugkeert op het hoogste niveau. Teamgenoot Steven van de Velde speelt de komende toernooien daarom samen met Matthew Immers.

Varenhorst had al enige tijd last van rugproblemen, die hem verhinderden op 100 procent te trainen en te spelen. “Maar de oorzaak van die problemen is nu aangepakt en ik ben al begonnen aan mijn herstelperiode“, aldus Varenhost, die deze week daardoor niet in Mexico speelt en ook de volgende toernooien in Zuid-Amerika moet laten schieten.

Immers

Teamgenoot Steven van de Velde komt bij de Beach Pro Tour Itapema Challenge begin april wel in actie, maar dan met Matthew Immers. Hij speelde vorig seizoen een aantal toernooien aan de zijde van Stefan Boermans, toen diens partner Yorick de Groot herstelde van een rugblessure. Boermans/De Groot en Brouwer/Meeuwsen vertegenwoordigen deze week bij het Elite 16-toernooi in Tepic Beachvolleybal Team Nederland bij de mannen. In het vrouwentoernooi komen Raïsa Schoon en Katja Stam in actie.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn