Court Crew gezocht voor DELA Beach Open

Court Crew gezocht voor DELA Beach Open

Ben je 10 jaar of ouder, gek van beachvolleybal en wil je deel uitmaken van een hecht team van vrijwilligers? Meld je nu aan als Court Crew voor het DELA Beach Open, van 3 t/m 7 januari in Den Haag!

Een goede Court Crew is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor een succesvol beachvolleybaltoernooi. Dit zijn de jongens en meisjes die ervoor zorgen dat de velden in perfecte conditie zijn en dat de wedstrijden snel en soepel verlopen.

Onder de Court Crew vallen alle ballenrollers, sand levelers, scoreboard operators en player attendants. Ze zijn enthousiast, gastvrij en hebben een passie voor beachvolleybal. Voor, tijdens en na de wedstrijden is het veld hun domein. Alleen zij mogen samen met de topspelers op het veld staan.

Voor het DELA Beach Open wordt gezocht naar enthousiaste jongens en meisjes die van het toernooi een grandioos succes willen maken. Court Crew is een vrijwillige functie, maar als crew-lid kom je niets te kort. Zo ontvang je een gaaf kledingpakket in de stijl van het evenement en uitstekende catering. Na afloop van het DELA Beach Open ontvang je een vrijwilligerscertificaat.

Van de Court Crew wordt gevraagd van 3 t/m 7 januari 2018 minimaal één shift per dag beschikbaar te zijn. Vrijwilligers moeten minimaal 10 jaar zijn en Nederlands en/of Engels sprekend.

De werving en selectie en begeleiding van de Court Crew wordt gedaan door EventMakers. Als Court Crew maak je deel uit van een enthousiast en gezellig team. Het is misschien wel de beste manier om dit topevenement in Den Haag mee te beleven.

Meld je aan als Court Crew via: www.eventmakers.nl

Kijk hier voor meer informatie en tickets DELA Beach Open.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×