Op zondag 4 juli wordt in Sportcomplex Amerena in Amersfoort de heldendag volleybal georganiseerd. Maximaal 36 sporters met een verstandelijke beperking kunnen deze middag kennismaken met volleybal, waarbij de nadruk ligt op samenspel en veel plezier met elkaar. Voormalig olympiër en oud-bondscoach Edwin Benne zal de sporters zorgvuldig begeleiden, met hulp van Nick Martherus, Yannick Bak en Luuk Hoge Bavel van het Talentteam Papendal Arnhem. Er zijn nog plekken vrij om deel te nemen, lees hieronder hoe de aanmelding in zijn werk gaat!

De heldendagen zijn een initiatief van Stichting Pole Position. Deze stichting organiseert ieder jaar verschillende heldendagen. Sportdagen waar mensen met een verstandelijke beperking (de Helden!) met elkaar gaan sporten. Dit is vaak ook nog eens onder begeleiding van echte topsporters.

Eerder vonden al een heldendag hockey (met Maartje Krekelaar) en heldendagen tennis (met Robin Haase) plaats. De reacties van de helden waren zo enthousiast, dat Stichting Pole Position de heldendagen gaat uitbreiden dit jaar. Zo zijn er nu heldendagen voor voetbal, schaatsen, opnieuw hockey en tennis en dus ook volleybal.

Aan de heldendag volleybal kunnen maximaal 36 sporters met een verstandelijke beperking deelnemen. Er zijn op dit moment nog plekken vrij. Aanmeldingen voor de volleybaldag mogen gemaild worden naar info@stichtingpoleposition.nl met daarin aangegeven:

- naam deelnemer
- niveau

Na aanmelding neemt Stichting Pole Position contact op met de aanmelder.

Beknopt programma zondag 4 juli:

11.30 uur - Ontvangst helden en begeleiders
12.00 uur - Start Heldendag
16.00 uur - Einde Heldendag

Adres:

Sportcomplex Amerena
De Velduil 2
3815 XT Amersfoort

Heldendag tennis Robin Haase

Toptennisser Robin Haase tijdens de heldendag tennis.

Foto: Pim Waslander voor fotohoogendoorn.nl (foto Edwin Benne). Stichting Pole Position (foto Robin Haase)

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×