De Nederlandse volleybalwereld neemt op vrijdag 16 juni tijdens de World Tour Beach & World League Volleyball in Den Haag afscheid van (beach)volleybalheld Reinder Nummerdor.

Op de Sportcampus Zuiderpark krijgt Nummerdor het afscheid dat past bij een carrière van meer dan twintig jaar op het allerhoogste niveau als topvolleyballer.

Nummerdor was zeer succesvol in de zaal en won onder meer goud op het Europees Kampioenschap van 1997. Samen met Richard Schuil en later met Christiaan Varenhorst, behoorde hij jarenlang tot de top van het mondiale beachvolleybal. Nummerdor won vele World Tour toernooien, werd drie keer Europees kampioen en veroverde zilver op het WK Beachvolleybal 2015 in eigen land.

De vijfvoudig Olympiër nam na de Spelen van Rio de Janeiro afscheid van de wedstrijdsport, maar hij blijft nauw betrokken bij zijn geliefde sport. Zo gaat Nummerdor een actieve rol vervullen om meer jongens te enthousiasmeren voor (beach) volleybal. Tijdens de World Tour Beach & World League Volleybal is hij actief als toernooidirecteur.

Op vrijdag 16 juni om 16.50 uur, neemt Nummerdor op het centre court van het beachvolleybalstadion afscheid van het Nederlandse publiek. Kom naar Den Haag en geef Reinder nog één keer een staande ovatie.

Meer over het afscheid van Reinder Nummerdor tijdens de World Tour Beach & World League Volleball 

>> Bestel hier tickets <<

Facebook X WhatsApp LinkedIn