Let’s go Orange: geniet met korting van verschillende oranje-evenementen

Let’s go Orange: geniet met korting van verschillende oranje-evenementen

Nederlandse sportliefhebbers kunnen sinds kort evenementen van Oranje teams en sporters met voordeel bezoeken. Met de TeamNL Fancard ontvang je korting op veel verschillende evenementen waar TeamNL-sporters in actie komen. Ook diverse wedstrijden van de Volleybaldames en de Lange Mannen kun je als fancard-houder met korting bijwonen.

TeamNL en volleybal
Topsporters van bijna 30 bonden die Nederland vertegenwoordigen op (weg naar) EK’s, WK’s, Olympische en Paralympische Spelen en andere belangrijke internationale wedstrijden vormen samen TeamNL. Ook de volleyballers, beachvolleyballers en zitvolleyballers maken daar deel van uit.

Nieuw: TeamNL Fancard
TeamNL lanceert dit jaar de TeamNL Fancard. Met deze persoonlijke en digitale voordeelkaart kun je kortingen scoren op verschillende topsportevenementen. Als Fancard-houder kun je geregeld met korting de Volleybaldames en Lange Mannen aanmoedigen, maar kun je ook genieten van onder andere handbal, tennis, hockey en zwemmen.

Naast de korting op sportevenementen, krijg je met de kaart nog veel meer leuke extra’s. Zo ontvang je (bij besteding van €50,- of meer) €5,- korting in de webshop van TeamNL. Tevens word jij als eerste op de hoogte gebracht van aanbiedingen en acties rondom TeamNL.

Speciale aanbieding
Om je extra te kunnen laten genieten van dit Olympische sportjaar, kunnen volleybalfans de fancard aanschaffen met een speciale aanbieding! Normaal gesproken kost de TeamNL Fancard €9,99 per jaar, maar volleybalfans kunnen hem nu ter kennismaking voor slechts €4,99 in hun bezit krijgen.

Gebruik voor de korting de code: teamnlfannevobo

Wil jij de TeamNL Fancard? Kijk dan hier voor meer informatie!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×