'Let's Go Together', de titelsong voor het EK 2019 voor mannen dat deels in Nederland wordt gehouden, is vrijdagmiddag om 12.00 uur gepresenteerd door de Europese Volleybalbond CEV. De muzikale omlijsting van het evenement, dat gezamenlijk door Frankrijk, België, Slovenië en Nederland wordt georganiseerd, is verzorgd door Eva Pavli, een Sloveense zangeres. Het is een internationale productie waarin Pavli samenwerkt met Miss Angel (België) and Jeremy Lior (Frankrijk). Er zal nog een danceremix volgen, gemaakt door een Nederlandse artiest.

De organisatoren van het EK 2019 kwamen met de CEV overeen dat Nika Records (Warner Music licentiehouder in Slovenië) de partner zou zijn bij het maken van het officiële EK-lied. De song gaat gepaard met een aantrekkelijke video. Het project startte in september 2018 en gedurende enkele maanden is de hit ontstaan.

De boodschap die het lied uitstraalt is krachtig, mede doordat het speciaal geschreven is voor EuroVolley. "We moeten geïnspireerd zijn door het enorme teamwork tussen de spelers op het volleybalveld", zegt Eva Pavli, die de tekst heeft geschreven. "Ze komen bij elkaar in het midden van het veld of de rally nou gewonnen of verloren is. Daarom moeten we ook het succes van diegenen om ons heen delen. We moeten blij zijn als iemand een goede actie heeft, of met een nieuw idee komt. Als een collega een fout maakt, moeten we hem of haar in de ogen kijken en ondersteunend zijn. Een voor allen, allen voor een."

Het officiële EuroVolleyM lied 'Let's Go Together' is het gevolg van een studiosessie in Ljubljana, Slovenië begin mei, toen Eva Pavli, Miss Angel en Jeremy Lior als vocalisten samenkwamen en iets speciaals creëerden. Na het studiowerk werd een videoclip opgenomen in de straten van Ljubljana, een oud skatepark en een sporthal, waar 24 dansers de vlaggen van de deelnemende landen droegen. In de video zijn ook enkele hoogtepunten opgenomen van eerdere EK's.

Titel van het lied: Eva Pavli feat. Miss Angel & Jeremy Lior - Let’s Go Together (CEV Eurovolley 2019 Men Official Song)

Official Visual
Foto: Anze Vrabl (CEV EuroVolley 2019)

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×