Lilian, 37 jaar, lid en supporter van Cegelec ZUVO, kreeg na de geboorte van haar zoontje in februari 2019 de diagnose: ALS. Lilian is samen met haar man al jaren lid van de vereniging, waar zij ook een bestuursfunctie bekleedt en zich flink inzet voor verschillende activiteiten, vooral voor de jeugd. Kortom, een echt verenigingsmens.

De dames 1 van Cegelec ZUVO wilden graag iets terugdoen. En met resultaat, zij hebben een prachtige naaktkalender gelanceerd! Ook hebben de mannen van ZUVO een pagina weten te bemachtigen. Hieronder een sneakpreview.

Januari
September
December
Oktober 2

Opbrengst
De opbrengst vanuit de verkoop gaat volledig naar Lilian, haar gezin en de stichting ‘leefALSlili’. Dirkje Martens, speelster van de dames 1 nde: “De volledige opbrengst van de kalenders zal aan hen gedoneerd worden, zodat zij de noodzakelijke aanpassingen aan hun huis kunnen bekostigen, de ziekte ALS meer onder de aandacht kunnen brengen en, misschien wel het belangrijkste, zij de kans krijgen om samen blijvende herinneringen te maken.“

De actie kan rekenen op veel aandacht. Zo was Dirkje Martens dinsdagochtend te horen op Q Music en schreef onder andere het AD al over het initiatief.

Bestellen
De kalender is sinds zaterdag 19 oktober verkrijgbaar en kost € 15,-. Je bestelt hem via de website van ZUVO.

Bron: Werner Pellis (foto) en AD.nl (tekst)

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn