Nieuwe videogame Spike Volleyball gelanceerd voor Xbox, Playstation en Windows PC

Nieuwe videogame Spike Volleyball gelanceerd voor Xbox, Playstation en Windows PC

De Franse bedrijven Bigben Interactive en Black Sheep Studio hebben dinsdag 4 februari j.l. de release van de nieuwe videogame ‘Spike Volleyball’ aangekondigd. De game is de eerste indoor ‘simulatie’ van één van de meest gespeelde sporten ter wereld en kan worden gespeeld op de Xbox One, Playstation 4 en Windows pc.

De videogame, in Nederland te koop bij o.a. Bol.com en Nedgame, biedt in alle opzichten een getrouwe weergave van de dynamische en veeleisende volleybalsport, inclusief spectaculaire spikes, blocks en floaters. Door het leren van de technieken en het gebruik van slimme combinaties leid je jouw team naar de overwinning in verschillende internationale toernooien. 

De gloednieuwe game bevat 50 nationale teams, zowel mannen als vrouwen, en alle volleybaltechnieken welke zijn gereproduceerd met behulp van Unreal Engine 4 en motion capture-techniek. Daarnaast creëer en beheer je je eigen team in de carrièremodus, kun je tactieken gebruiken die zijn ontwikkeld door professionele coaches en kun je het opnemen tegen andere spelers in de lokale en online multiplayer.

Bekijk hieronder de video van de game.

WINACTIE

We mogen drie games gratis weggeven! Zou je hem wel willen winnen? Voor jezelf of voor iemand anders? Ga naar https://www.volleybal.nl/artik... en doe mee met de winactie!

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×