Nieuwe website volleybal.nl LIVE!

Nieuwe website volleybal.nl LIVE!

Het is het zover, het vernieuwde Volleybal.nl is live! Volleybal.nl 2.0 is speciaal ontwikkeld voor de volleyballer en volleyballiefhebber! Centraal staan de competitie, toernooien en ‘alles wat leeft’ binnen de volleybalcommunity. Natuurlijk in een nieuw jasje gegoten en nu helemaal geschikt voor alle devices. Overal en altijd up to date!

We hopen dat Volleybal.nl de belangrijkste online plek wordt voor iedereen die geïnteresseerd is in volleybal, beachvolleybal en zitvolleybal. Van het laatste volleybalnieuws, interessante achtergrondartikelen, Oranje, de gekste berichten op social media, de leukste volleybalfilmpjes, foto’s en verhalen en niet te vergeten... de competitie. Als je je eenmalig aanmeldt (rechtsboven), kun je daarna je favorieten instellen, teams volgen en je favorieten beheren.

Veel onderwerpen die vooral informatief zijn en/of nodig om het volleybal te kunnen organiseren hebben nu een andere plek gekregen, namelijk op de nieuwe site Nevobo.nl. Nevobo.nl is ontwikkeld voor iedereen die de sport mogelijk maakt. Denk hierbij aan onder meer clubbestuurders, clubfunctionarissen, officials, trainers, vakdocenten en organisatoren. Naast veel functionele informatie, zijn ook de spelregels,  reglementen, informatie over opleidingen en activiteiten terug te vinden op Nevobo.nl.

Ook  jouw volleybalteam of vereniging kan trouwens in de spotlight komen te staan. Wil je ook met een leuk verhaal, activiteit of video voorbij komen op de website(s)? Deel interessant nieuws of leuke posts van je club of team dan met ons via redactie@nevobo.nl

Met volleybal.nl hebben we nu een platform van, voor en door elke volleyballiefhebber! Wij hopen dat je – net als wij - enthousiast bent over de nieuwe Volleybal.nl en we zien je bijdrage voor de site natuurlijk graag tegemoet!

Veel lees- en surfplezier!

Met een sportieve volleybalgroet,

de redactie

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×