Het Nederlandse Nightwatch, producent van de 100% plantaardige energie drank, is de nieuwe hoofd- en titelsponsor van de Eredivisie Beachvolleybal. Promotor Sportworx heeft een driejarig contract gesloten. Van 4 tot 6 juni is in Heerlen het openingsweekend van de Nightwatch Eredivisie Beach.

Nightwatch Eredivisie Beach
De Eredivisie Beach zal dus vanaf dit jaar de Nightwatch Eredivisie Beach heten. Spelers en bezoekers zullen bij de start van het seizoen direct merken dat er een nieuwe hoofdsponsor is. Nightwatch zal, door het gesloten contract met promotor Sportworx, op en rondom de velden goed te zien zijn. Zo zullen de scheidsrechters de aankomende wedstrijden plaats nemen op een groot Nightwatch blik en zal de energie drank op de locaties verkrijgbaar zijn

Boost aan de ontwikkeling
De Eredivisie Beach is al jaren het platform voor Nederlands toptalent. In 2020 hielden, de toen nog nieuwe koppels, Katja Stam/Raïsa Schoon en Stefan Boermans/Yorick de Groot huis in het Eredivisie-circuit. Beide teams staan nu op de eerste plaats van de wereldranglijst. De Nightwatch Eredivisie Beach geeft een boost aan de ontwikkeling van het Nederlandse toptalent, zodat meer duo’s de komende jaren de wereldranglijst kunnen bestormen.

De producten van Nightwatch
Nightwatch brengt een verandering teweeg op de markt voor energie dranken. Met een 100% plantaardige energie drank, met slecht 4,2 gram biologische fruitsuikers per 100ml, is Nightwatch de energiedrank die perfect aansluit op de nieuwe, bewuste generatie. Het belangrijkste ingrediënt is guayusa, een plant uit de Amazone die van nature cafeïne, L-Theanine en antioxidanten (bevatten) bevat die je langdurige focus en kracht geven. De Quechua-stammen gebruiken de bladeren al eeuwenlang voor hun thee. Zij drinken de thee om hun instincten aan te scherpen die ze nodig hebben voor de jacht en tijdens rituelen. Door guayusathee te drinken, krijgen ze meer kracht en kunnen zij zich beter concentreren. De mannen die ’s nachts het dorp moeten bewaken, drinken de thee om gefocust en wakker te blijven, zij worden de ‘Nightwatch men’ genoemd.”

Over de contract met Sportworx zegt het Nederlandse bedrijf bedrijf het volgende: ”Beachvolleybal is een sport die wereldwijd sterk in opkomst is en steeds meer mensen ervaren wat volleybal van een lichaam vergt. Bij volleybal staat conditie, spierkracht, balvaardigheid en snelheid centraal. Dit maakt dat Nightwatch 100% Plantbased extreme energy drink for focus & power naadloos aansluit op deze sport.”

Nightwatch logo Eredivisie Beach

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×