Inschrijving NK Veteranen Beach in een nieuw jasje: NK Masters Beach, geopend!

Inschrijving NK Veteranen Beach in een nieuw jasje: NK Masters Beach, geopend!

Waar het coronavirus bij de winterse editie eerder dit jaar nog roet in het eten gooide, staan nu alle seinen op groen om de zomerse editie van het NK Veteranen Beach te laten plaatsvinden. En dat doen we met een nieuwe naam: NK Masters Beach! Op 6 september vindt het NK Masters Beach plaats bij Irene Beachvolleybal in Bilthoven. Doe jij mee met je beachpartner?

NK Masters Beach
Aan het NK Masters Beach nemen traditiegetrouw iedere editie bekende en onbekende teams deel. Zo vormen oud beachinternationals Emiel Boersma en Bram Ronnes een sterk team. Zij gaan samen met andere teams onderling de strijd aan in een tweetal categorie├źn waaraan zowel vrouwen- als mannenkoppels deelnemen; 70+ en 90+.

De werking van NK Masters Beach
Het is heel simpel, iedere beachvolleyballer die in het jaar van deelnemen 35 jaar is ├│f wordt, kan deelnemen. Gezamenlijk moet je wel een leeftijd hebben van 70 jaar of ouder. Kortom, word jij in het jaar van deelnemen 35 jaar, maar ben je op de dag van het toernooi nog 34 jaar, dan moet jouw beachpartner 36 jaar of ouder zijn. Deze criteria gelden ook de 90+ categorie.

Het niveau van het NK Masters Beach
Vele bekende beachkoppels nemen deel aan dit NK, maar ook onbekende. Daarbij is gebleken dat ook beachkoppels die niet op hoog niveau hebben geacteerd, met deze felbegeerde titel huiswaarts keren. En mocht je gedurende de dag geen kans meer maken, dan is er altijd nog de mogelijkheid om je te verschuilen achter het motto: meedoen is belangrijker dan winnen. Ga jij de uitdaging aan met je beachpartner? Schrijf je dan snel in!

Vragen?
Voor meer informatie of vragen, kun je contact opnemen met Henk Steeghs via: beach@nevobo.nl.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×