Opstarten outdoor volleybal, ook voor volwassenen

Opstarten outdoor volleybal, ook voor volwassenen

Volwassenen krijgen vanaf 11 mei ook weer de mogelijkheid om onder voorwaarden samen buiten te gaan volleyballen. Hiervoor zijn de eerder gepubliceerde protocollen en communicatiemiddelen herzien.

Protocollen
Gisteren heeft de Nevobo samen met andere sportbonden en NOC*NSF de eerder gepubliceerde protocollen voor de jeugd herzien, zodat ook volwassenen per 11 mei - binnen de door de kabinet gestelde richtlijnen - kunnen starten met sporten. Daarbij is ook de branche specifieke aanvulling op het protocol aangepast, zodat deze aansluit bij volwassenen.

Klik hier voor de herziene protocollen en branche specifieke aanvulling hierop

Communicatiemiddelen
Door de versoepelde maatregelen zijn er een paar communicatiemiddelen, die de Nevobo eerder al voor de jeugd ter beschikking heeft gesteld, gewijzigd. Het is van belang dat de gewijzigde communicatiemiddelen vervangen worden. De gewijzigde communicatiemiddelen worden aangeduid met GEWIJZIGD.

Klik hier voor de communicatiemiddelen

Vragen?
Mocht je bij het maken van de afspraken met je gemeente vragen hebben of vastlopen, de accountmanagers van de Nevobo helpen je graag. Voor algemene vragen over de toepassing van het protocol kun je contact opnemen met Janine Pleizier via  janine.pleizier@nevobo.nl.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×