Beachvolleybal Team Nederland

Poulewinst voor Stubbe en Piersma op EK<20

Op het EK Beachvolleybal onder 20 jaar in Rusland zijn Puk Stubbe en Emma Piersma ijzersterk begonnen. De talenten van Beachvolleybal Team Nederland wonnen in de poulefase drie keer met 2-0 en werden overtuigend poulewinnaar. Morgen staan ze in de achtste finale. Twee mannenteams van BTN staan morgenochtend in de tussenronde, Danique Timmermans en Hannah van Esch speelden goed maar zijn wel uitgeschakeld.

Puk Stubbe en Emma Piersma hebben in de poulefase indruk gemaakt op het EK onder 20 jaar in het Russische Anapa. Gisteren wonnen de pupillen van trainster Margo Wiltens al van Oekraïne en Roemenië, beide met 2-0. Ook vanmorgen werd er weer een hoog niveau behaald en wonnen de meiden met 2-0 van Duitsland. Daarmee was ook de poulewinst een feit. Morgen staan Stubbe en Piersma in de achtste finale van het jeugd EK.

Danique Timmermans en Hannah van Esch van de Kadijk Beach University lieten mooie dingen zien in Anapa, maar kwamen niet de poulefase door. De jonge talenten verloren alle drie de pouleduels maar deden veel ervaring op. Ze verloren een aantal sets ook zeer nipt.

Mannen

Twee mannenteams van BTN zijn nog in de race. Yorick de Groot en Matthew Immers verloren 1 pouleduel en wonnen er twee, dat geldt ook voor Rik Damen en Stef Hofman. De mannen staan daardoor morgenochtend in de tussenronde, ze moeten daarin winnen om ook de achtste finales te bereiken.


Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×