Het is de Nederlandse beachvolleyballers niet gelukt om een plek te bemachtigen in de finale van het Queen & King of the Court toernooi in Miami Beach. Wies Bekhuis strandde in de play-offs en Matthew Immers eindigde als vijfde in de halve finale.

King of the Court
Matthew Immers en Julian Azaad uit Argentinië speelden vannacht in Miami Beach de halve finale. Het duo scoorde vier punten in de eerste speelronde, eindigde daarmee onderaan en moest als eerste het speelveld verlaten. Publieksfavoriet Smith/Kolinske werd in de tweede ronde uitgeschakeld. Nõlvak/Tiisaar uit Estland en de Tsjechische Perušič/Schweiner scoorden in de laatste ronde de meeste punten en plaatsten zich daarmee direct voor de finale die vannacht gespeeld wordt. Daarin staan ze tegenover Ahmed/Cherif uit Qatar, de Chileense Aravena/Droguett en een team uit de play-offs.

Queen of the Court
Wies Bekhuis en de Zwitserse Shana Zobrist werden vijfde in de poulefase en konden zich alleen nog plaatsen voor de halve finale door twee play-offs op rij te winnen. In de eerste play-off domineerden de twee beachvolleybalsters: met 18 punten plaatsten ze zich voor de tweede ronde. Daarin kon het gelegenheidsduo te weinig kansen benutten. Met één punt achter hun naam eindigde het toernooi voor Bekhuis en Zobrist.

Vannacht drongen de Canadese Wilkerson/Humana-Paredes, Klinger/Klinger uit Oostenrijk, de Duitse Müller/Tillmann en Hermannová/Štochlová uit Tsjechië door tot de finale.

Foto: King of the Court

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×