Scheidsrechter Cor van Gompel neemt afscheid

Scheidsrechter Cor van Gompel heeft afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd op Nederlandse bodem gefloten. Van Gompel was eerste scheidsrechter bij de oefeninterland Nederland – Italië in het Omnisport in Apeldoorn. De arbiter, die sinds 2000 actief was in de Eredivisie, neemt tijdens het EK Heren in Polen afscheid van het internationale podium.

Cor Van Gompel Rh

Cor van Gompel (54 jaar) begon in 1988 als scheidsrechter voor de Nevobo en maakte in 2000 zijn debuut in de Eredivisie. Ook was hij de laatste veertien jaar internationaal actief.

In Nederland mocht hij vijf keer de bekerfinale fluiten en vier keer de Supercup. Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Italië ontvang Van Gompel uit handen van Joep van Iersel een oorkonde.

Van Gompel stopt met fluiten omdat hij de jongere generatie Nederlandse scheidsrechters vrij baan wil geven om te werken aan hun internationale carrière. Hij blijft wel actief als jurylid in de Eredivisie en als supervisor in internationale competities.

Op het EK Volleybal voor heren, dat van 24 augustus t/m 3 september in Polen wordt gespeeld, fluit de goedlachse scheidsrechter zijn allerlaatste toernooi.

Namens de Nevobo en alle volleyballers en volleybalsters: Cor bedankt voor je enorme inzet voor het Nederlandse volleybal!

Cor Van Gompel Pim Kamps Rh
Foto: fotohoogendoorn.nl
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×