De stemfase van de jaarlijkse Rabo ClubSupport Stemcampagne is weer geopend! Dit is hét moment om te stemmen op jouw favoriete club. Of de club wil verduurzamen, het sportaanbod uitbreiden of een gezondere kantine, met jouw stem zamelt de club geld in om ambities te realiseren. Wil je ook stemmen? Dit kan vanaf vandaag in de Rabo app.

Hoe werkt het?
Van 4 tot en met 26 september kan er gestemd worden. Ieder lid van de Rabobank kan stemmen op zijn of haar favoriete club. Hoe meer stemmen voor jouw club, hoe hoger het bedrag voor het realiseren van hun maatschappelijke bestedingsdoel. De finale van de Rabo ClubSupport Stemcampagne is van 2 tot 13 oktober.

Iedereen verdient een club
Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Samen met NOC*NSF, sportbonden, LKCA en Kunstbende helpt Rabo ClubSupport sport- en cultuurclubs in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geeft Rabobank ieder jaar een deel van hun resultaat terug aan clubs met de Rabo ClubSupport Stemcampagne. In 2022 was de impact van de Stemcampagne enorm. Ruim 500.000 Rabobank leden stemden op hun favoriete clubs, waardoor €14 miljoen verdeeld kon worden onder 31.395 sport- en cultuurclubs in Nederland.

Stem op jouw favoriete club om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn