Steven van de Velde en Matthew Immers zijn vannacht uitgeschakeld op het Challenge-toernooi in Guadalajara, Mexico. Het duo won de achtste finale in drie sets, maar in de kwartfinale - eveneens een driesetter - trokken ze aan het kortste eind.

In de round of 16 verloren Steven van de Velde en Matthew Immers de openingsset met een krappe 22-20 van de Oostenrijkse Martin Ermacora en Philipp Waller. Daarna domineerde het Nederlandse koppel echter de wedstrijd, zonder een moment op achterstand te komen. Met overtuigende setwinsten van 15-21 en 11-15 stelden ze hun plek in de kwartfinale veilig.

Later die dag namen ze het op tegen Trevor Crabb en Theodore Brunner. De Amerikanen wonnen de eerste set nipt met 21-19 en bouwden in de tweede set een voorsprong van vier punten op. Van de Velde en Immers knokten zich echter terug naar een gelijke stand en konden in de slotfase het verschil maken. Met 21-23 dwongen ze een derde set af, waarin ze hun comeback door wisten te zetten. Het Nederlandse koppel kreeg drie matchpoints in handen, maar slaagde er niet in deze te benutten. De Amerikanen antwoordden met drie opeenvolgende punten om de stand gelijk te maken, waarna ze nog twee punten pakten en zo de overwinning opeisten.