Volleybytes is een nieuwe rubriek op volleybal.nl! In deze terugkerende rubriek word jij meegenomen in de belevenissen van de volleybalwereld. Van workouts tot gave foto's: er komt van alles voorbij. Deze week onder andere: beachvolleyballen met een Supermaan én met een hond!

Overal, zelfs in de huiskamer
Alexander Brouwer heeft niet alleen een beachvolleybalveld in zijn achtertuin gebouwd, hij heeft ook een indoor voetvolleybalveld in zijn woonkamer neergezet! Hij neemt het tegen op zijn grootste rivaal: zichzelf!

Zou jij dit ook kunnen?
Ook blijven er overal challenges uit de grond schieten! Draisma Dynamo bedacht een eigen challenge voor de vereniging. Ze hebben er een leuke actie aan gekoppeld! Misschien is het ook wat voor jou?

Superfoto bij Supermaan
Eergisteren was er een zogenaamde ‘Supermaan’ in Nederland. Beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen pakten samen met RedBull deze kans om een geweldige, onbewerkte fotoshoot te doen! Wat een gave beelden!

#Throwback
Thijs ter Horst vulde zijn tijd met het maken van een #throwback van zijn volleybalcarrièrre in Korea! Leuk om hem ook eens in een ander shirtje te zien!

Kiara de volleybalhond!
Waarschijnlijk heb je deze video van de ‘Beachvolley Vikings’ al langs zien komen. Het beachvolleybalteam van Noorwegen is niet het enige met goede volleybal-skills op het veld: zoals je kunt zien, speelt hun trouwe viervoeter graag met ze mee!

Heb jij zelf nog een leuke video? Deel hem met ons via Facebook, Instagram of Twitter!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×