Het is vrijdag, tijd voor een terugblik op de week! Beachkoppel Boermans/De Groot won een bronzen medaille in Brazilië, terwijl Draisma Dynamo zich naar de volgende ronde van de Europese CEV Cup knokte. Weten wat er deze week nog meer in de wereld van volleybal gebeurde? Lees dan snel verder!

Brons in Brazilië!
Stefan Boermans en Yorick de Groot sluiten hun beachvolleybalseizoen af met een bronzen medaille op het Elite 16-toernooi van João Pessoa. Gefeliciteerd mannen!

Hieperdepiep! 🎈
Nika Daalderop vierde deze week haar 25e verjaardag en gaf zichzelf een mooi verjaardagscadeau! In de Champions League boekte Nika met Vero Volley een indrukwekkende 0-3 overwinning op VakifBank, het team van Sarah van Aalen.

Zenuwslopende golden set
Draisma Dynamo plaatste zich woensdagavond voor de achtste finales van de CEV Cup na een wel heel spannende Golden Set. Duco Krook en Maikel van Zeist blikken terug op de wedstrijd!

Bied mee op unieke items tijdens de TeamNL Veiling!
Heb jij altijd al een keer willen lunchen met de TeamNL Volleybaldames? Of wil jij tijdens de training shinen in het shirt van Nimir? Bied dan mee op unieke volleybalitems tijdens de TeamNL Veiling!

SSSalsa Moves
Volleybal ➡️ salsa. Sjoerd Zegwaard van Simplex SSS solliciteert naar een auditie bij dansgroep Dance Floor!

Zitvolleyballers spelen Bronze Nations League
De TeamNL Zitvolleybal heren nemen dit weekend deel aan de Bronze Nations League. Het driedaagse toernooi vindt plaats in Caen. Veel succes!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn