Dit heerlijke weekend kun jij beginnen met een nieuwe Volleybytes! Lees over een transfer bij de mannen, spelletjes in quarantaine en ‘leuke’ oefeningen op Papendal.

Frisbee time
De Volleybaldames reisden afgelopen week af naar Rimini voor de Volleyball Nations League. Daar moesten ze eerste in quarantaine, maar hoe kom je die door? Myrthe Schoot en Nika Daalderop wisten daar wel raad mee.

Torture or hell?
Maret Grothues en Laura Dijkema zitten zeker niet stil en worden hard aan het werk gezet op Papendal. Al zijn ze volgens mij niet altijd blij met de oefeningen…

Gelukkig kunnen Maret en Laura ook lachen om oefeningen die ze samen doen.

Italian transfer
Nimir Abdel-Aziz maakt een switch in de Italiaanse competitie. Waar hij afgelopen seizoen voor Trentino speelde, komt hij aankomend jaar uit voor Modena Volley. Veel succes Nimir!

Ome Willem
Het enthousiasme van de dames in Rimini is volop aanwezig en dat mag ook wel na zo’n eerste week! Dit enthousiasme is dan ook terug te zien op de gemaakte teamfoto. Vooral Anne Buijs en Celeste Plak hebben erg veel lol.

Interview time
Vanavond om 22:00 uur is Laura Dijkema te gast bij Ziggo Topsport. Hier praat ze over haar volleybal carrière en vertelt ze dat ze eigenlijk liever een andere sport had willen spelen. Ben jij ook nieuwsgierig wat dit had kunnen zijn? Tune dan vanavond in op Ziggo Sport.

Chaos
De Volleybaldames zijn goed op weg in Rimini en wisten 2 van de 3 wedstrijden te winnen! Zelfs na alle chaos wisten ze dit punten binnen te slepen met een heerlijk blok! Hopelijk gaat alles goed met Anne. 😉

Update
Maret en Laura geven niet op en dat is te zien! Vandaag ging de oefening al een stuk beter.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×