Volleybytes: Drie generaties op het veld en Robert Meeuwsen wint toch nog goud deze zomer

Volleybytes: Drie generaties op het veld en Robert Meeuwsen wint toch nog goud deze zomer

Het weekend staat weer voor de deur! Sluit je werkweek goed af met een nieuwe editie van Volleybytes, deze keer: oma, moeder en dochter spelen samen volleybal en Robert Meeuwsen pakt toch nog een prijs deze zomer!

Roep altijd 'ik', hoe jong je ook bent!
Vind jouw trainer ook dat je altijd 'ik/los' moet roepen? Het meisje uit deze video krijgt het in ieder geval met de paplepel ingegoten, als dat geen sterspeelster wordt!

Drie generaties op één veld
Van jong naar oud! De 98 jarige Edite uit Brazilië staat ook wel bekend als de ‘Volley Grandma’ en wordt gecoacht door haar dochter en kleindochter. Dat is pas een volleybal-familie!

Plons, pass & smash
Een leuke, nieuwe variant die je misschien weleens tijdens je zomervakantie hebt gedaan! Het Amerikaanse team Sponcil/Claes maakt er een ware sport van, met wie ga jij het proberen?

Een dag in het leven van... Laura Dijkema
Laura Dijkema nam gisteren de Instagram-story van TeamNL over en gaf de volgers een kijkje in haar leven! Maret was figurant in één van de video's, maar dat ging niet helemaal volgens plan...

Robert Meeuwsen wint VIP toernooi van de Formule 1!
Robert Meeuwsen heeft al een tijdje gebrek aan wedstrijdspanning. Daarom besloot hij extra zijn best te doen tijdens een online Formule 1 toernooi, en met succes: hij pakte het goud! In de wedstrijd versloeg hij onder andere zijn teamgenoot Alexander Brouwer, maar ook de broertjes Coronel en F1 presentator Olav Mol.

Nieuw Instagram-filter laat je favoriete speler zien!
Wie is jouw favoriete speler van TeamNL? Vandaag lanceerden we een nieuw Instagram-filter, waarmee je die vraag kan beantwoorden! Probeer hem snel uit!

Celeste nieuwe presentator bij NPO Radio 1?
Celeste Plak was vandaag te gast bij Radio 1 en mocht als presentatrice aan de slag! Samen met Erik Dijkstra maakte ze een paar leuke items!

Amysoft Lycurgus-spelers Auke en Bennie staan op voor eerste training bij Oranje
Auke van der Kamp en Bennie Tuinstra namen deze week een kijkje in de keuken van de Lange Mannen. Ze maakten een video over hoe die dag er voor hen uit zag. Kijk vooral tot het einde om te zien hoe ze het hebben ervaren... ;)

Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×