Geen ruimte voor een lange intro, want deze Volleybytes staat weer helemaal vol met de laatste nieuwtjes! Wist je bijvoorbeeld al dat we een speler niet meer terug gaan zien in de Eredivisie? En dat vier volleybalsters ook een leuk nieuwtje hebben? Lees snel verder!

Nog één te gaan...
Wessel Keemink en zijn team zijn hard op weg om de groepsfase van de Champions League te bereiken! Deze week werd er in een spannende wedstrijd met 3-2 gewonnen, volgende week staat de return op het programma en is het ticket definitief binnen te slepen!

New season!
De Volleycast = back! Leon Luini en Thijs Nijeboer gaan binnenkort weer nieuwe podcasts opnemen, heb jij nog suggesties/tips voor de twee mannen? Vul dan snel dit formulier in!

Dreamteam
Ga even rustig zitten en geniet van deze heerlijk rally van Modena, het team van Nimir Abdelaziz. Wij kunnen hier geen genoeg van krijgen!

Belangrijke keuze
Matthew Immers speelde tot voor kort nog bij ComputerPlan VCN, maar heeft besloten om zich vanaf nu volledig te focussen op zijn carrière in het zand! Lees zijn complete uitleg via de post hieronder.

Over de top!
We 🧡 it already! Dat Laura Dijkema, Myrthe Schoot, Robin de Kruijf en Maret Grothues met 'geheime dingen' bezig waren wisten we al, maar nu is ook eindelijk duidelijk wat het gaat worden! De vier dames zijn een podcast begonnen. Dat wordt hopen dat de eerste aflevering snel online komt!

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×