Het weekend staat voor de deur, dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Volleybytes! Deze week lees je meer over een Nederlands onderonsje en een mooie comeback. En heb jij al tickets gescoord voor de Lange Mannen? Lees snel verder!

Nederlands onderonsje
In de Duitse Bundesliga beginnen komend weekend de play-offs voor de landstitel. Titelverdediger Allianz MTV Stuttgart neemt het op tegen SSC Palmberg Schwerin. Bij beide teams spelen veel Nederlandse speelsters, dit wil je niet missen!

Look who’s back!
Anne Buijs heeft afgelopen week aangekondigd zich weer beschikbaar te stellen voor de TeamNL Volleybaldames deze zomer! Om alvast weer een beetje te wennen, kunnen we jullie deze mooie punten niet onthouden. Welkom terug, Anne!

Nieuwe transfers
Draisma Dynamo versterkt zich voor komend seizoen met drie nieuwe spelers. Thomas van Bladel komt over van Numida VC Limax. Jochem Bloem en Robin van Weerd komen over van Simplex SSS.

EK-ticket binnen!
Afgelopen weekend speelden Jong Oranje hun EK Kwalificatie-toernooi. De Volleybalmeiden wisten twee van de drie wedstrijden te winnen en bemachtigen hiermee een ticket voor het EK U20 deze zomer. De jongens wisten één wedstrijd te winnen, dit was helaas niet genoeg voor een plek op het EK.

Get your tickets!
Op 12 en 14 mei spelen de Lange Mannen een oefeninterland tegen Japan. De tickets voor de wedstrijd in Rotterdam zijn vanaf vandaag te koop!

Koop hier je tickets: https://www.volleybal.nl/nederland-japan-oefeninterlands

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn