Het is weer zover... weekend! Deze week lees je in Volleybytes onder andere over een geweldig 'cadeau' voor Alexander, een mooie ace en een fanatieke beachtraining! Enjoy!

ACE ACE!
Trentino Volley, de club van Nimir Abdel-Aziz, trakteerde ons deze week op een heerlijke service van onze Oranje-speler! Hoe hard denk jij dat de bal gaat?

Dat is zó 2019
Wow! Dit coole filmpje kwam afgelopen week voorbij op TikTok! Wij waren er zelf nog niet van op de hoogte, maar is duiken vanaf nu zo 2019? Wat denken jullie? 😉

Speedy recovery Hester!
Helaas is er ook minder leuk nieuws... Hester Jasper, passer-loper bij Allianz MTV Stuttgart, heeft tijdens de training een blessure opgelopen. Hoe lang ze precies uit de running is, is nog niet bekend. Sterkte Hester!

Europa, here we come!
Sliedrecht Sport reist volgende week af naar Gran Canaria om daar twee wedstrijden voor de Challenge Cup te spelen. Vanwege alle beperkingen in Nederland, kan het team van Vera Koenen maar in kleine clubjes trainen. RTV Rijnmond ging langs in Sliedrecht en maakte onderstaande reportage!

Lees volgende week meer op onze website over de duels van Sliedrecht Sport in Spanje.

Unleash the beast!
De heren van BTN hebben intussen het zonnige strand verruild voor de indoor-locatie van het Zuiderpark! Of dit ten koste gaat van het fanatisme? Zeker niet! Ze worden door “Freddy” flink aan het werk gezet. Mocht je je afvragen wie Freddy is… kijk dan snel het onderstaande filmpje!

Gezonde Generatie
Manon Flier, oud-international, deelde op Instagram een top initiatief van Gezonde Generatie. Gezonde Generatie wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, gezonde en gelukkige volwassenen. Dit doen ze onder andere in samenwerking met NOC*NSF en TeamNL om jongeren te inspireren tot een gezonder, sportiever en gelukkiger leven. Goed bezig, Manon!

Vier op een rij!
Gijs Jorna en Michael Parkinson are on a streak! De mannen spelen bij het Franse Spacer’s Toulouse en wisten deze week hun vierde wedstrijd op rij te winnen. Lekker hoor!

Beautiful 'gift' for Alexander
It's a girl! Alexander Brouwer is opnieuw vader geworden! Naast dat hij trotse papa is van zoontje Boas, is zijn vrouw deze week bevallen van een dochtertje genaamd Malou Jolie. Zowel moeder als dochter maken het goed. Van harte met de geboorte van jullie dochter!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×