Het weekend staat voor de deur, dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Volleybytes! Deze week kom je onder andere achter de verborgen talenten van volleyballers en maak je kennis met een gloednieuw spel.

Pak de agenda er maar bij!
Het is nog volop winter, maar het programma van de Beach Pro Tour is alweer bekend! Er staan dit seizoen veel gave locaties op het programma. Waar zou jij weleens heen willen?

Multitalenten?!
Als topsporter ben je natuurlijk één van de besten in je vak, maar deze kwaliteiten kunnen ook nog ergens anders goed voor zijn. Laura Dijkema legt in de podcast ‘’Over de topcast’’ uit welke eigenschappen van een topsporter ook van belang kunnen zijn in het bedrijfsleven. Best handig dus!

Over multitalenten gesproken…
Zien we hier beachvolleyballers, acteurs of allebei? Terugkomen van het King Of The Court-toernooi: Ruben Penninga, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en Leon Luini laten je zien hoe dat voelt.

Aanwinsten uit de eigen jeugd
De jeugd heeft de toekomst! Bij Voltena laten ze zien dat die toekomst al is aangebroken… Afgelopen wedstrijden kregen meerdere dames de kans zichzelf te laten zien. In deze video zie je hoe dat eraan toe ging

Even iets anders dan volleybal
Naast volleybal is het ook best leuk om af en toe een ander spelletje te doen! Gijs en Rob Jorna, volleyballers en broers, hebben hier iets op bedacht. In hun nieuwe kaartspel ‘’Onder de tien’’ komt, net als bij volleybal, gezelligheid en competitiviteit samen. Probeer het eens uit!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn