Het is weer vrijdag! Hoewel we normaal blij zijn dat het weekend is, is vrijdag de 13de in het jaar 2020 toch wel spannend... Gelukkig kunnen we de middag in ieder geval goed beginnen met een nieuwe Volleybytes. In deze editie lees je over volleyballen op het water, throwbacks en het perfecte plaatje.

A trip down memory lane
Maret Grothues deelde een foto van haar en Myrthe Schoot tijdens de Olympische Spelen van 2016. Tijdens het bladeren tussen haar foto’s kwam ze deze oude foto tegen. We hopen maar dat de koffie niet is omgevallen…

Maret en Myrthe 1

Vliegend naar een uitwedstrijd
Laura Dijkema speelt dit seizoen in Kaliningrad, een Russische exclave aan de Oostzee. Dit betekent dat ze voor uitwedstrijden moet vliegen. Dat is een keer wat anders dan met de auto!

Het perfecte plaatje
Zitvolleyballer Robin ten Damme stond model voor RTL 4. In het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in de fotografie. Darter Raymond van Barneveld zette hiervoor Robin op de foto. Wat een prachtig plaatje!

Ahoy kleurt…
Remember this? Iets meer dan een jaar geleden zat de Ahoy vol met oranje… uhm rood/wit. De Poolse Volleybalbond blikt terug op het EK van 2019. Wat een wedstrijd was dat!

Volleyballen op water
Volleyballworld kwam deze week met een wel heel interessante volleybalvariant, namelijk op het water! Deze twee mannen staan op een flyboard te volleyballen! Wie zou dit ook wel eens willen proberen?

Myrthe is back!
Myrthe Schoot was een paar weken uit de running door meniscusproblemen. Gelukkig is ze weer helemaal hersteld en wist ze samen met haar team de kwartfinale van de Duitse beker te halen!

Amysoft Lycurgus start een nieuw project
Amysoft Lycurgus is begonnen met een nieuw project ‘SAMEN. in de Maatschappij’. De club wil de komende drie jaar zo’n driehonderd scholen, en dus bijna 25.000 leerlingen, met volleybal in aanraking laten komen. Sam Gortzak, spelverdeler van het team uit Groningen, coördineert dit project en hoopt met verschillende partners dit project tot een succes te brengen!


Kirsten Veerkamp
Kirsten Knip heeft haar nieuwe ‘Nel Veerkamp’-sloffen binnen, maar ze is niet de enige die blij is met deze aanwinst. Haar hond Harvey kan er maar niet van afblijven!

Volleyballende Spice Girls
Laura Dijkema nam ons mee terug in de tijd! Ze postte op Instagram een video van haar en Maret Grothues als Spice Girls. Wij vinden dat ze wel door kunnen gaan als Baby Spice en Ginger Spice, wat jullie?


Tweelingzus van Juliët
Juliët Lohuis, midden van de Volleybaldames, heeft bij haar huidige club haar ‘tweelingzus’ gevonden. Via een post op Instagram zien we hoe ze samen met haar teamgenootje Michaela Mlejnková precies dezelfde houding heeft tijdens het blokkeren.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×